Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Farul Constanța Gimnasta Nadia Maria Zelesneac, de trei ori campioană națională. Va participa și la Jocurile Balcanice (GALERIE FOTO)

ro

23 Oct, 2024 17:00 697 Marime text

 Nadia Maria Zelesneac, pe locul întâi. Sursa foto: Facebook (Școala Gimnazială „Nicolae Tonitza“ Constanța)
 
  • Elevă în clasa a 4-a la Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza“ din Constanța, Nadia Maria Zelesneac a impresionat la Campionatul Național de la Arad.
 
Campionatul Național de gimnastică aerobică, rezervat seniorilor și juniorilor 3, 2 și 1, care s-a desfășurat la Arad, i-a adus trei medalii de aur sportivei Nadia Maria Zelesneac, de la CS Farul Constanța.
 
Gimnasta a concurat la junioare 3 și a devenit campioană a României la individual feminin, la mixt perechi și la trio, din care a mai făcut parte o sportivă de la CS Farul, Natalis Georgiana Chiosea.    
 
Elevă în clasa a 4-a la Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza“ din Constanța, Nadia Maria Zelesneac a impresionat și la această competiție, iar, grație performanțelor înregistrate la Arad, mica sportivă a obținut calificarea la Jocurile Balcanice, care vor avea loc în Turcia, luna viitoare.
 
„Prin muncă, seriozitate, ambiție și multă pasiune, rezultatele frumoase apar“
 
„Eleva noastră, Zelesneac Nadia Maria, a devenit triplă Campioană Națională la Gimnastică Aerobică.
 
Întoarsă de la Arad, orașul gazdă pentru Campionatele Naționale de Gimnastică Aerobică 2024, Nadia a demonstrat că prin muncă, seriozitate, ambiție și multă pasiune, rezultatele frumoase apar.
 
Ea a obținut LOCUL I la toate cele 3 probe: individual, perechi mixte și trio.
 
Datorită acestor rezultate, Nadia și-a asigurat calificarea la Jocurile Balcanice ce se vor desfășura în luna noiembrie, la Istanbul.
 
Nadia este elevă în clasa a IV-a F, mereu susținută și încurajată de doamna învățătoare, Bradu Cornelia.
 
Alături de ea sunt și doamna profesoară de Educație Fizică și Sport, Cristian Mihaela și directorii școlii, profesor Bara Iuliana și profesor Cosor Mihaela.
 
Felicitări, Nadia!
 
Îți urăm multă sănătate și succes în toate competițiile!“, este mesaj ul de pe pagina de Facebook a școlii.
 
Locul doi pe echipe la Naționale
 
Grație multelor medalii obținute, la toate categoriile de vârstă, CS Farul Constanța a ocupat locul secund în clasamentul pe echipe, la Campionatul Național de la Arad.
 
Antrenori CS Farul:
 
Maria Fumea
Cristina Dulgheroiu
Cristiana Spînu
Ramona Șocarici
Ioana Paula Calenici
Ștefan Huștea

 
Coregraf:

Nicoleta Dendiu.
 
„Mulțumim frumos pentru toată aprecierea și susținerea din partea întregii echipe a acestei minunate școli!“, a punctat Ramona Șocarici.
 
„Ești unică!“

Nadia Maria Zelesneac a cules cuvinte frumoase, și în mediul online, din partea apropiaților:  
 
„Felicitări, copil minunat, ești unică! Ești un munte de ambiție, muncă și perseverență și totuși un suflet de copil jucăuș și zglobiu în afară scenei! Te îmbrățișez și te admir! Ești campioana noastră!“
 
„Felicitări, copil talentat! Să dea Dumnezeu să ai parte de sănătate și multe medalii de aur!“
 
„Felicitări, Nadia! Felicitări familiei, antrenorilor și cadrelor didactice pentru susținere! Unde este muncă, seriozitate și ambiție rezultatele sunt pe măsură! Mult succes la Balcaniadă!“.
 
Pe podium și la Plovdiv Cup
 
Anterior Naționalelor de la Arad, Nadia Maria Zelesneac a participat și la concursul Plovdiv Cup, din Bulgaria, întrecere care a reunit sportivi din 25 de țări. Gimnasta constănțeană s-a calificat în trei finale, obținând locul întâi la individual și la perechi mixte și poziția secundă la trio.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Gimnastică aerobică
CS Farul Constanța, locul II în clasamentul pe echipe la Campionatul Național. Performanțe deosebite! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii