Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Adriana Dinu și Andrei Ene, pe locul întâi la Semimaratonul Fetești 2024 (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

27 May, 2024 17:00 915 Marime text
  • La prima cursă după accidentare, Adriana Dinu a concurat în proba de 5 kilometri.
 
Atleții Clubului Sportiv Medgidia au obținut clasări bune la Semimaratonul Fetești 2024, alergând pe o căldură înăbușitoare și un vânt puternic.
 
La prima cursă după accidentare, Adriana Dinu a concurat în proba de 5 km și a obținut locul întâi la categoria 40-49 ani. Pe aceeași poziție s-a clasat Andrei Ene, în cursa de 21 km, categoria de vârstă 30-39 ani. Pe podiumul acestei secțiuni a urcat și Răzvan Danis, care l-a urmat pe Andrei Ene și a ocupat poziția a doua. La 21 km, dar la categoria 40-49 ani, Nicolae Miron a fost al treilea, urmat, dintre colegii săi de club, de Gheorghiță Dinu - locul 4 și de Cornel Neagu - locul 7. La categoria 50-59 ani, Florin Gheorghiță a fost al patrulea.  
 
Cristian Gurău, la Triathlon Călărași „Danubeman“  
 
Un alt reprezentant al CS Medgidia, Cristian Gurău, a participat pentru a doua oară la Triathlon Călărași „Danubeman“, reușind locul 15 la individual. Atletul de pe litoral a înotat 1,5 km, a pedalat 40 de km și a alergat încă 11 km. Participarea din acest an i-a adus timpi mai buni față de competiția trecută și a marcat primul triathlon din 2024. Sportivul și-a continuat aventura sportivă și la Maratonul Nisipului 2024, care s-a desfășurat pe plaja Zoom Beach din Constanța. De asemenea, pregătirea alergătorului de la CS Medgidia are în vedere participarea pentru a doua oară la X-man România, de luna viitoare, competiție le care va trebui să înoate doi kilometri, să meargă pe bicicletă 90 de kilometri și să alerge încă 22 de kilometri.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Atleții de la CS Medgidia, clasări în plutonul fruntaș la „Maratonul Argonauților“ (GALERIE FOTO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii