Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 15 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia. Micii rugbyști cântă cu patos, încurajându-se la meciuri „Facem parte din echipă, de nimeni nu ne e frică! Victorie!“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

15 Oct, 2024 17:00 210 Marime text
Cântecul de rugby al CS Medgidia. Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
  • CS Ilfov și ACS Pantelimon, printre victimele CS Medgidia din campionatul AMRB. 
 
În etapa a doua a Campionatului Asociației Municipale de Rugby București (AMRB), echipele Under-10 și Under-12 de la CS Medgidia au realizat victorii importante.
 
Spiritul de luptă și de echipă al micilor rugbyști a făcut diferența. Puștii se comportă deja ca niște gladiatori, luptători adevărați, iar cântecul la care participă, cu patos, toți, le dă o motivație deosebită, meci de meci. Avându-l în centru pe căpitanul de echipă, care dă tonul, micii sportivi cântă după acesta, din toată inima:  
 
„Frunză verde de stejar
Eu am fost un mic golan
Dar acum sunt un rugbyst
Nu mai plâng, nu mai sunt trist
Mereu fac înviorare
Nu mai putem de picioare
Facem parte din echipă
De nimeni nu ne e frică
Noi suntem rugbyști
Ne iubim echipa
Ne batem din greu
Să câștigăm mereu
Medgidia, Medgidia, Medgidia!
Victorie!“.
 
„Au fost la înălțime pe teren“
 
În turneu, echipa U-10 s-a impus în prima partidă prin neprezentare, iar apoi a dispus de CS Ilfov cu 30-20. Formația U-12 a învins cu 10-5 ACS Pantelimon, un adversar redutabil.      
 
„Echipele de rugby juniori U10 și U12 ale Clubului Sportiv Medgidia au avut o zi plină de succes, obținând victorii impresionante în meciurile disputate în a doua etapă din AMRB. Deși obosiți și cu un program matinal, tinerii sportivi au fost la înălțime pe teren, reușind să iasă învingători &icir c;n ambele confruntări.
 
Echipa U10 a câștigat primul meci prin neprezentare, iar în cel de-al doilea a reușit o victorie spectaculoasă împotriva echipei CS Ilfov, cu scorul final de 30-20.

Echipa U12, deși confruntată cu un adversar puternic, ACS Pantelimon, a luptat până la final, câștigând cu 10-5, într-un meci extrem de disputat.
 
Antrenorii și staff-ul tehnic au lăudat atât prestația jucătorilor, cât și susținerea necondiționată a părinților, care au fost alături de micii sportivi pe tot parcursul competiției.
 
CS Medgidia continuă să formeze viitoarele talente ale sportului românesc!“, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia.
 
Primul meci test la baschet
 
Meci CS Medgidia - BC Blue Sharks Constanța. Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)  La baschet, CS Medgidia a disputat primul meci test la categoria de vârstă Under-14, împotriva formației BC Blue Sharks Constanța. „Tinerii sportivi au fost ambițioși și au avut mult spirit de echipă, punând bazele unei serii promițătoare de meciuri care urmează în această toamnă. Pe lângă competițiile la categoria U14, CS Medgidia va participa și cu echipa de baby baschet, promițând o toamnă intensă și plină de acțiune pe terenul de baschet“, punctează CS Medgidia.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Rezultate CS Medgidia
Micii luptători, medalii la Campionatul Național (GALERIE FOTO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii