Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:11 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia, prima victorie în Liga a 3-a. Și Gloria Băneasa a câștigat. Axiopolis Cernavodă, neînvinsă în fieful liderului (GALERIE FOTO)

ro

21 Sep, 2024 21:03 1132 Marime text
CS Medgidia, învingătoare în etapa a patra. Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Etapa a patra din seria a treia a Ligii a 3-a la fotbal a fost una fastă pentru cele trei reprezentante ale județului Constanța, care au înregistrat două vicorii (ambele în deplasare) și un egal.

Nou promovată, CS Medgidia a realizat prima victorie în acest sezon eșalonul trei, învingând la scor în deplasare, 4-0, CSM Fetești, ultima clasată.   

CS Medgidia a obținut prima victorie în Liga a III-a de fotbal, într-un meci convingător împotriva lui CS Fetești, scor 4-0.
 
Echipa a demonstrat o formă excelentă, dominând jocul de la început până la sfârșit, cu o defensivă solidă și un atac eficient.
 
Acest rezultat marchează un moment important pentru CS Medgidia în actuala stagiune, oferindu-le un impuls de încredere pentru meciurile viitoare.
 
În victoria categorică a echipei noastre golurile au fost marcate de Iftime Marius (2), Teodorof Ștefan și Petrescu Dănuț, este mesajul CS Medgidia, club sortiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia.

 
Și Gloria Băneasa s-a impus în deplasare, 1-0 cu Progresul Fundulea, iar un rezultat valoros a obținut și Axiopolis Cernavodă, care a remizat, 2-2, pe terenul liderului clasamentului, Recolta Gheorghe Doja, care avea punctaj maxim după primele trei etape.  

Un meci echilibrat! Adunăm un punct important în confruntarea de azi cu liderul seriei 3.

Deși am fost conduși cu 2-0 încă din min. 17, reușim să ”ne trezim” și am micșorat din diferență pe finalul primei reprize prin reușita lui Kevin.

Elevii lui Petre Grigoraș au revenit din vestiare cu un moral bun și reușesc încă din debutul reprizei secunde să egaleze grație reușitei lui Emre.


De aici și până la finalul partidei fiecare echipă au încercat să facă diferența dar ...

Felicitări băieților și staff-ului pentru determinare și pentru că ați jucat un fotbal frumos!

Mulţumim suporterilor din tribună care s-au deplasat la acest meci! Împreună nu suntem mai puternici (ca să combatem zicala), ci împreună ne bucurăm de faptul că suntem puternici!

Forza, Șoimii!, se arată pe pagina de Facebook „Suporter Șoimii – Axiopolis Cernavodă“.  

 
Celelalte rezultate ale rundei:

Dunărea Călăraşi – SC Popeşti Leordeni 2-4
Agricola Borcea – Înainte Modelu  2-2.

Clasament: 1. Recolta Gheorghe Doja – 10p, 2. SC Popești-Leordeni – 10p, 3. Înainte Modelu – 10p, 4. Agricola Borcea – 7p, 5. Gloria Băneasa – 5p, 6. Axiopolis Cernavodă – 4p, 7. CS Medgidia – 4p, 8. Progresul Fundulea – 3p, 9. Dunărea 2005 Călărași – 3p, 10. CSM Fetești – 0p.

Citește și:

Egal între CS Medgidia și Gloria Băneasa în Liga a 3-a (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii