Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia. „Sezon de pistă impresionant“ Alin Mihai Șavlovschi, două medalii și la Naționalele Under-20 (GALERIE FOTO)

ro

02 Aug, 2024 17:00 261 Marime text

 Alin Mihai Șavlovschi și antrenorul Sandu Nicolae. Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
  • Alin Mihai Șavlovschi a cucerit aurul (devenind astfel campion național) în proba de 3.000 m obstacole și bronzul la 3.000 m.
 
Tânărul atlet Alin Mihai Șavlovschi, originar din Chilia Veche (județul Tulcea), sportiv cu dublă legitimare, CS Medgidia - AC Mica Romă Blaj (antrenor, Sandu Nicolae), a încheiat cu stil participarea în sezonul competițional de pistă 2024.
 
La Craiova, s-a desfășurat Campionatul Național de atletism Under-20, iar Alin Mihai Șavlovschi a obținut două medalii: aur (devenind astfel campion național) în proba de 3.000 m obstacole și bronz la 3.000 m.
 
„Felicitări, super copil! Sunt mândru de tine! Ai făcut față cu brio unui sezon foarte greu, în care ai câștigat în proba principală, 3.000 m obstacole, aproape tot ce se putea câștiga“, a menționat antrenorul Sandu Nicolae, acesta făcând referire la următoarele rezultate ale sportivului de 17 ani: locul 1 la Campionatele Internaționale ale României, vicecampion național de seniori, campion național Under-23, campion național Under-20.
 
„Sezonul competițional național pe pistă al lui Alin a fost impresionant, acesta reușind să câștige aproape toate competițiile la proba sa principală de 3.000 m obstacole“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia.
 
Și în alte probe Alin Mihai Șavlovschi a fost la înălțime de-a lungul sezonului: la 5.000 m - locul 1 la Campionatul Național Under-23; la 3.000 m - locul 1 la Campionatul Național Under-23, medalie de bronz la Campionatul Național Under-20.
 
Pentru tânărul atlet urmează participarea la Campionatul Mondial Under-20, de la Lima (Peru). „Îți urăm succes și suntem siguri că vei obține rezultatul mult dorit! Mulțumim tuturor celor care au încredere în noi!“, a mai menționat Sandu Nicolae.
 
Anterior, fusese remarcată în mod deosebit și evoluția sportivului tulcean de la Campionatul Național Under-23, de la Craiova, întrecere la care Alin Mihai Șavlovschi a devenit campion al României la 3.000 m obstacole și vicecampion național la 5.000 m, a fost remarcată. 
 
„Alin a devenit campion național la proba de 3. 000 m obstacole, demonstrând un caracter deosebit și o determinare exemplară în această cursă solicitantă. În ciuda provocărilor, a reușit să își depășească limitele și să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. De asemenea, Alin a devenit vicecampion național la proba de 5.000 m, confirmându-și încă o dată talentul și pregătirea de excepție“, s-a arătat pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
Fotbaliștii, vicecampioni la turneul de la Albena
 
Micii fotbaliști de la CS Medgidia, alături de antrenorul Daniel Dogaru. Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)La fotbal, grupa 2015 a CS Medgidia. antrenată de Daniel Dogaru, a ieșit vicecampioană la „Turneul Internațional de Fotbal“ de la Albena, Bulgaria.
 
„Titlul i-a revenit datorită parcursului frumos din competiție, dar și în urma victoriei reușite cu 7-3 împotriva echipei Spartak Varna 2. În celălalt meci al zilei, grupa 2013 a învins cu 6-0 pe Mondo Reșița și a obținut locul 7 la finalul competiției. Felicitări, copii!“, este mesajul CS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
CS Medgidia
Atletul Alin Mihai Șavlovschi, medaliat cu aur și argint la Campionatul Național Under-23 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii