Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Trei luptători, pe podium la turneul internațional din Republica Moldova (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

05 Jun, 2024 09:43 710 Marime text
 
CS Medgidia a participat la turneul internațional de lupte din Republica Moldova și a reușit să urce pe podium, prin trei sportivi.

Este vorba de Marian Tănase, care a obținut locul 1, de Mario Cantea, cel care a urcat pe locul 2, și de Vlad Mangri, clasat pe poziția a treia.
 
La ciclism, Adrian Moldoveanu s-a clasat pe locul 8 la „Măcin Mountain Fun”, o competiție de MTB, E-BIKE și alergare, care a avut loc în localitatea Greci, din județul Tulcea.

Rutierul a participat la Tura Lungă de 55 km, cu 1.700 diferență de nivel, parcurgând unul dintre cele mai tehnice trasee din țară. La general, Adrian Moldoveanu s-a clasat pe locul 20.
 
Atletul CS Medgidia Andrei Ene a concurat la cea de-a doua ediție a Brașov Ultramaraton, parcurgând o distanță impresionantă de 70 km, cu o diferență pozitivă de nivel de 3.900 m.
 

Traseul a acoperit complet „arcul Brașovului” și a atins toate cele patru vârfuri: Vf. Tâmpa, Vf. Postăvaru, Vf. Bunloc și Vf. Piatra Mare. Andrei a reușit să termine cursa în 12 ore și 2 minute, clasându-se pe locul 21 din 96 de participanți! Felicitări pentru această performanță extraodinară!, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia.

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:

 
Liga a 4-a Constanța
CS Medgidia, campioană. Va disputa barajul pentru promovarea în Liga a 3-a (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii