Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Tomis lovita de probleme financiare

ro

14 Jul, 2010 02:16 1548 Marime text
cstomis_.jpgDin cauza lipsei banilor, mai multe jucătoare importante au ales să se despartă de gruparea de pe litoral

După ce a terminat pe ultima treaptă a podiumului Ligii Naţionale sezonul trecut, CS Tomis Constanţa a reluat antrenamentele la începutul acestei săptămâni, în vederea pregătirii pentru noul sezon competiţional.

Formaţia constănţeană s-a reunit luni, la sediul clubului, după aproape două luni de vacanţă, antrenorul Tomisului, Ion Crăciun, având la dispoziţie la primul antrenament un lot de 17 jucătoare, potrivit site-ului

cstomisconstanţa.blogspot.ro. Astfel, la prima întâlnire din această vară, alături de preşedintele clubului Gheorghe Slabu, antrenorul Ion Crăciun şi directorul tehnic Dumitru Muşi au mai fost prezente jucătoarele: Mihaela Petrescu, Diana Pătru, Ionela Topa, Oana Cîrstea (revenită de la HCM Buzău), Dana Arfir (CSŞ 1 Constanţa), Cristina Zamfir, Mihaela Pătuleanu (revenită de la Rulmentul Braşov), Ana Maria Stoica (revenită de la HCM Buzău), Andreea Tîlvîc, Mihaela Pîrîianu, Loredana Mateescu, Lăcărămioara Roşu (revenită de la HCM Buzău), Ramona Crăciun (revenită din Grecia), Mihaela Stănciulescu (revenită de la CSM Slobozia), Nicoleta Rusu (revenită de la HCM Buzău), Andreea Dincu, Aneta Barcan, Iulia Pastramă (CSŞ 1 Constanţa). În schimb, au lipsit de la reunire câteva dintre jucătoarele care au contribuit la realizarea celei mai importante performanţe din istoria clubului, din ultimii 25 de ani. Astfel, Mihaela Blaga a ales să nu mai continue la Constanţa, optând pentru revenirea la Oţelul Galaţi, iar Mihaela Seifer şi Gabriela Szabo au fost transferate la Rulmentul Braşov. De asemenea, portarul Doina Avram a renunţat la activitatea sportivă de performanţă, în timp ce Amelia Busuioceanu şi Diana Druţu nu au dorit să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea de la malul mării. A mai lipsit Alexandra Iovănescu, aflată în recuperare după o operaţie la genunchi. Pregătirile echipei se vor desfăşura la Constanţa cu antrenamente pe plajă şi în sală, urmând ca la sfârşitul acestei luni să plece într-un cantonament montan, la Buşteni.

Întâlniri cu autorităţile locale

Având restanţe salariale din ultimul sezon, faţă de jucătoare şi faţă de conducerea tehnică, preşedintele şi finanţatorul clubului, Gheorghe Slabu, a declarat că Tomis este într-o situaţie deosebit de dificilă, dar a promis că Tomisul nu se va desfiinţa. „Nu vom da satisfacţie celor care vor să vadă cum dispare handbalul feminin constănţean. Vom continua activitatea, chiar dacă nu o vom face la nivelul de performanţă pe care ni-l dorim", a spus Slabu. În zilele următoare, conducerea clubului tomitan urmează să aibă o serie de întâlniri cu reprezentanţii administraţiei locale, în funcţie de rezultatul acestora urmând a fi stabilit obiectivul pentru sezonul următor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii