Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 01 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, șapte medalii la Balcaniadă. „Continuați să străluciți și să aduceți bucurie și mândrie comunității noastre!“ (GALERIE FOTO)

ro

01 Oct, 2024 09:48 213 Marime text
 CS Victoria Cumpăna, patru medalii de aur, una de argint și două de bronz. Sursa foto: Facebook („Club Sportiv Victoria Cumpăna“)
Campionatul Balcanic de Gimnastică Ritmică a avut loc în Budva, Muntenegru.

La această întrecere a fost prezentă și România, cu un lot vast, acoperind toate categoriile disponibile din concurs.

În competiție s-au întrecut cele mai bune 180 de sportive din țări precum România, Grecia, Croația, Serbia, Slovenia, Turcia, Bulgaria, Republica Moldova, Ungaria, Muntenegru, Lituania, Azerbaidjan, Albania, Croația, Kosovo, Bosnia și Herțegovina și Israel.

Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, care beneficiază de sprijinul Primăriei Cumpăna, a participat cu șase gimnaste, care au obținut șapte medalii: patru de aur, una de argint și două de bronz, astfel:

Aur:

Elena Cășăriu - echipe (categoria "Children")
Elena Cășăriu - echipe (clasament pe națiuni - România)
Elena Cășăriu - coardă (categoria "Children")
Elena Cășăriu - cerc (categoria "Children")

Argint:

Antonia Luțan - panglica (categoria pre-junioare)

Bronz:

Andrada Luțan - cerc (categoria pre-junioare)
Andrada Luțan - panglica (categoria pre-junioare)

Celelalte sportive ale clubului, Maya Ulrich, Amalia Banciu și Izabela Țilincă au avut o participare onorabilă, obținând locurile 5, 11 și 4!

Transmitem cele mai sincere felicitări, pentru performanța remarcabilă obținută, sportivelor noastre. Această realizare reflectă efortul constant, angajamentul și talentul deosebit pe care acestea le demonstrează cu fiecare ocazie. Vă mulțumim pentru eforturile depuse constant și pentru exemplul de excelență pe care îl oferiți comunității noastre. De asemenea, dorim să exprimăm recunoștința noastră față de doamnele antrenor Elena Vlad și Luiza Cerbula, care ghidează și inspiră aceste tinere talente. Mulțumim și părinților sportivelor, care le susținut și încurajează la fiecare pas. Suntem mândri de voi și vă dorim mult succes în continuare! Continuați să străluciți și să aduceți bucurie și mândrie comunității noastre!, este mesajul de pe pagina de Facebook „Club Sportiv Victoria Cumpăna“.


Citește și:

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, aproape 30 de medalii la Cupa Internațională „Alexandra Pavel“. „Performanță remarcabilă“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii