Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Victoria Cumpăna Luptătoarele Lorelay Jinga și Teodora Moraru, medaliate la Naționale

ro

08 Jul, 2024 16:44 223 Marime text
  
Campionatul Național Individual la lupte feminine, caregoria de vârstă Under-15, organizat sub egida Federației Române de Lupte, în Sala Sporturilor „Ladislau Simon“ din Tg. Mureș, i-a adus două medalii, ambele de bronz, CS Victoria Cumpăna.
 
Au urcat pe treapta a treia a podiumului Lorelay Jinga (la categoria 46 kg) și Teodora Moraru (la categoria 54 kg). Antrenor, Vasile Vicol.
 
Competiția s-a disputat timp de două zile și peste 280 de sportivi din întreaga țară și-au disputat titlurile de campioni.
 

Emoțiile au fost la cote înalte atât pentru sportivi, cât și pentru antrenori și spectatorii care i-au susținut! Adrenalina și ambiția s-a simțit în fiecare luptă de pe saltea! S-au dat lupte strânse la Târgu Mureș. Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna a fost reprezentat cu succes în cadrul competiției, sportivele noastre obținând două performanțe lăudabile. Felicitări pentru aceste rezultate, atât sportivelor noastre, cât și domnului antrenor Vasile Vicol! Mult succes în competițiile viitoare!, este mesajul CS Victoria CXumpăna, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Cumpăna și al celorlalte autorități locale din comuna constănțeană.

 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:

 
CS Victoria Cumpăna, pe podiumul național la lupte pe plajă. „Ambiție! Determinare! Luptă! Suntem mândri de voi!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii