Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 29 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Activitățile sportive, distracția și mișcarea continuă pe Bulevardul Tomis! (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

29 Sep, 2024 14:07 214 Marime text
Micii sportivi ai CSM Constanța. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)

Sportivi, antrenori și oficiali ai CSM Constanța iau parte și duminică, 29 septembrie 2024, la o acțiune la care mișcarea, zâmbetele, activități sportive și distracția sunt împărțite în porții generoase!

Sâmbătă, mici sportivi și sportive de la volei, baschet, box, șah, gimnastică sau handbal au participat, pe Bulevardul Tomis, aproape de Sala Sporturilor „Simona Amânar“, la activități demonstrative, de popularizare a sportului și de atragere a copiilor către exercițiu fizic. Iar programul continuă și astăzi!  

După o zi de sâmbătă plină de mișcare, zâmbete, activități sportive și o victorie la handbal la Sala Sporturilor, alături de sportivii CSM Constanța, distracția și mișcarea continuă pe Bulevardul Tomis!
 
Duminică ne revedem cu și mai multă acțiune și voie bună! Hai și tu! Pune-ți corpul în mișcare, pune-ți mintea în mișcare!, este mesajul clubului sportiv constănțean.

 
Citește și:

CSM Constanța, călătorie prin parcurile și cartierele din municipiu. „Ne-am încărcat cu foarte multă energie de la copii!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii