Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Băieții de la mini-volei, o victorie la București. Bucurie și emoții în primul turneu din sezon! (GALERIE FOTO)

ro

06 Oct, 2024 12:22 263 Marime text
Micii voleibaliști ai CSM Constanța, alături de antrenorul Răzvan Parpală. Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Echipa de minivolei băieți a CSM Constanța (mici sportivi din categoria de vârstă Under-13) a debutat, în acest weekend, în noua ediție de campionat.

Antrenată de Răzvan Parpală, formația de pe litoral face parte din Seria B a primei faze a întrecerii naționale (etapa inter-județeană), alături de Dinamo București, CSM București A și CSM București B.

Primul turneu s-a desfășurat la București, iar micii voleibaliști au avut parte de bucuria, dar și de emoțiile meciurilor oficiale, unii dintre ei, cei mai mici, aflându-se în premieră pe teren, în competiție!

Susținută de un grup înflăcărat de părinți, CSM Constanța a înregistrat o victorie (3-2 cu CSM București B) și două înfrângeri (0-3 cu CSM București A și 2-3 cu Dinamo), dar cea mai importantă rămâne experiența trăită în atmosfera de competiție, care, cu siguranță, le va fi de folos în evoluțiile următoare micilor sportivi.

Au participat cu CSM Constanța la acest turneu Vladimir Anton, Radu Ghiță, Rareș Zamfir, Luca Ene, Tudor Goldstein, Cristian Zaharia, Nicholas Chingă, Mihnea Nan, Vlad Braiculescu și Lucas Covaci.  

Citește și:

CSM Constanța
Voleibalistele, debut cu dreptul în noua ediție a Diviziei A1 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii