Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța cedează în fața campioanei U-BT Cluj-Napoca (FOTO)

ro

19 Oct, 2024 21:27 282 Marime text

CSM Constanța cedează în fața campioanei U-BT Cluj-Napoca, în etapa a 5-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, scor 85-114.

Debut de bun augur pe prima scenă pentru puștiul de 16 ani Sebastian Ciulin, care și-a trecut numele pe lista marcatorilor după ce a transformat o aruncare liberă!

Șerban Jeles, Theo Stefan și Vitalie Balan au primit, de asemenea, credit din partea băncii tehnice în ultimul sfert al partidei, în care campionii s-au detașat pe tabelă.

Echipa  a reușit un sfert 2 excelent, încheiat la egalitate, 25-25, și a cedat cu doar 23-26 în sfertul 3, arătând multe momente bune de joc. Alin Andrieș a fost în vervă, cu 21 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, secondat de Baciu 14p, 9 recuperări, 2 pase decisive, și Stevenson 11p, 5 recuperări, o pasă decisivă. Evoluție bună și pentru Pratt 5p, 5 recuperări, 5 pase decisive. Au mai evoluat: Allen 8p, Philmore 7p, Gribinic 7p, Jeles 6p, Balan 4p, Oprean 1p, Ciulin 1p, Ștefan.

Mulțumim tuturor celor care au susținut echipa astăzi la Sala Sporturilor! CSM Constanța joacă meciul următor pe terenul liderului Grupei C din FIBA Europe Cup, Cholet Basket, devine decisiv pentru calificarea în faza următoare. Miercuri, 23 octombrie, de la ora 21.30. Hai, Constanța!- transmit reprezentanții CSM. 



Sursa foto: Facebook/ CSM Constanta Baschet


Citește și:

CSM Constanța baschetJunioara Ana Maria Carp a debutat, la doar 15 ani, în Liga Naționala, în victoria cu CS Agronomia București (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii