Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Baschet Ultimele cinci minute, un carusel de emoții! Echipa Under-18 și-a construit revenirea în meci de la -17 puncte (GALERIE FOTO)

ro

30 Jan, 2024 17:00 1002 Marime text
 

 
  • CSM Constanța Under-18 a susținut două meciuri dificile pe teren propriu în Grupa Națională a campionatului. 
 
Echipa masculină Under-18 de baschet a CSM Constanța a realizat o victorie mare în Campionatul Național, trecând pe teren propriu de ACS U-BT Cluj-Napoca, în Grupa Națională. În meciul următor, formația de pe litoral s-a confruntat cu un alt adversar redutabil, cedând pe final.
 
CSM Constanța (antrenor, Norbert Kovasch) a trecut de ACS U-BT Cluj-Napoca (a doua clasată) cu 56-52, iar acest succes menținea formația de pe litoral pe locul trei, cu patru victorii în cele șapte meciuri disputate până atunci. A urmat un nou meci dificil în propriul fief (sala de la Complexul Sportiv „Tomis“), cu CSU Știința București. „Băieții antrenați de Norbert Kovasch au avut un adversar redutabil în față. Ultimele cinci minute ale partidei au fost un carusel de emoții, punct până la care CSM Constanța și-a construit revenirea în meci de la -17 puncte si preluând inițiativa. Finalul le-a aparținut însă oaspeților care s-au impus la o diferență de 10 puncte“, este mesajul CSM Constanța. După această partidă, formația constănțeană se află pe locul 5 în Grupa Națională, cu 12 puncte (patru victorii în opt meciuri disputate).
 
Clasamentul arată astfel: 1. CSS CSM Petrolul Ploiești - 16p (8-0), 2. ACS U-BT Cluj-Napoca (5-3) - 13p, 3. CSO Voluntari (5-3) - 13p, 4. CSU Știința București (5-3) - 12p, 5. CSM Constanța (4-4) - 12p, 6. CSU Andu Sibiu (4-4) - 12p, 7. CN Aurel Vlaicu București (1-7) - 9p, 8. CSS Tg. Jiu (0-8) - 8p.  În următoarea etapă, CSM Constanța U-18 joacă pe terenul CSS Tg. Jiu, pe 11 februarie 2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:
 
CSM Constanța baschet. La 16 ani, Irina Macovei - coș de poveste la senioare
„Fiecare partidă este o lecție valoroasă“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii