Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța ciclism Mihnea Harasim și-a respectat blazonul și a câștigat Turul Clujului (GALERIE FOTO)

ro

21 Jun, 2024 17:00 507 Marime text

 
  • În întrecerea cadetelor de la Turul Clujului, Brigitte Belu (CSM Constanța) a obținut locul 3 și a urcat pe podium, după cele două etape cumulate.
 
Rezultate bune pentru cicliștii de la CSM Constanța la Turul Clujului, a treia etapă a circuitului Cupei României de Șosea și o ultimă repetiție înaintea Campionatelor Naționale!
 
La categoria de vârstă Under-23, Mihnea Harasim și-a respectat blazonul și a câștigat ambele etape și, implicit, Turul Clujului, iar, la cadeți feminin, Brigitte Belu a obținut locul 3 și a urcat pe podium, după cele două etape cumulate, fond 60km și circuit 23km.
 
Din păcate, la cadeți masculin, Matei Paris nu a fost ocolit de ghinion. În prima etapă, aflat în grupul lider spre finalul cursei, a rupt lanțul bicicletei și a fost nevoit să abandoneze. Chiar dacă la circuit a făcut o cursă foarte frumoasă și a obținut locul 2, nu a fost inclus în clasamentul general.
 
„Forma în care se află sportivii pregătiți și coordonați de antrenorul Filip Grigorescu ne dă speranțe pentru Campionatul Național, care va avea loc, în acest weekend, la Ocna Sibiului! Mult succes, sportivilor noștri! Hai, Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Ciclism)
 
Citește și:
 
Matei Paris și Brigitte Belu, cicliști la CSM Constanța, medaliați cu argint la ultimele întreceri interne (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii