Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 03 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Ciclistul Cristian - Dicran Boiagian, pe podium la Cupa Toamnei. Circuit pe „bulevardul muzeelor“ (GALERIE FOTO)

ro

03 Oct, 2024 10:04 300 Marime text
Cristian-Dicran Boiagian și antrenorul Victor Bănescu. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța) 
Ciclistul Cristian-Dicran Boiagian, de la CSM Constanța, a urcat pe podium la cea de-a patra ediție a Cupei Toamnei, concurs desfășurat pe un traseu stradal, sub formă de circuit pe „bulevardul muzeelor“, Șoseaua Kiseleff din capitală.
 
Sprintul final i-a adus sportivului de pe litoral locul 2 într-una dintre cele mai animate curse, cea de la categoria B, 11-12 ani, unde spectatorii au fost ținuți în suspans până la sfârșit.
 
Competiția a contat și ca etapa a V-a, cea finală, din Cupa României la Șosea pentru Copii 2024.
 
Iar ciclistul antrenat de Victor Bănescu s-a clasat pe locul 3 în clasamentul general, la finalul sezonului competițional al Cupei României, după cinci etape în care a fost o prezență constantă pe podium!
 

Cristian-Dicran Boiagian încheie un sezon 2024 foarte bun, cu două titluri de campion național, atât în proba de contratimp, cât și în cea de fond, și cu un bronz în Cupa României de Șosea pentru Copii. Felicitări! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Citește și:

Cicliștii CSM Constanța, aur și argint după prima zi a Campionatului Național pe Pistă, din Bulgaria (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii