Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Debut fericit în Divizia A2 pentru voleibaliste (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

13 Oct, 2024 16:52 508 Marime text
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)

Echipa feminină de volei CSM Constanța a obținut o victorie la debutul în Divizia A2, Seria Est.

Astăzi, 13 octombrie 2024, formația de pe litoral a întâlnit pe teren propriu Știința București, de care a dispus cu 3-0 (25-17, 25-8, 25-17).   

Un debut cu succes atât pentru jucătoare, cât și pentru antrenoarea Alexandra Trică, aflată la primul său meci în cariera de antrenor în Divizia A2 Feminin, alături de antrenoarea principală Bianca Ioana Cojocaru!

Formația de pe litoral care a luat startul în Divizia A2 este una de perspectivă, cu multe jucătoare tinere.
 
Cu o echipă formată pe nucleul de jucătoare care a câștigat titlul național U17 în sezonul trecut, Alexia Ruci a fost în topul realizatoarelor, cu 17 puncte, în timp ce Nicole Toma a reușit 14 puncte și 12 preluări, dintre care 42% pozitive și 25% excelente.
 
Au contribuit la acest prim succes și Cătălina Negrea 9p, Ana Ciocan 8p, Daria Anghelescu 7p, Georgiana Lupașcu 1p, Jasmine Gheorghe 1p, cei doi libero, Andreea Iftimiciuc 11 preluări, 36% pozitive și Raluca Dode. Selena Munteanu a fost rezervă.

A fost o atmosferă deosebită în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, publicul susținându-le pe fetele de la CSM Constanța până la final.

Meciul din Sala Sporturilor a fost la discreția fetelor noastre, care au avut nevoie de o oră și 6 minute pentru a se impune. Felicitări, jucătoarelor și staff-ului! Mulțumim fanilor, pentru susținere și atmosfera frumoasă din Sala Sporturilor! Succes în noul sezon! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Citește și:

Volei
CSM Constanța, înfrângere cu Rapid București, într-un meci cu două seturi încheiate cu 26-24! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii