Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Micii handbaliști, calificați în grupele principale ale Campionatului Național de juniori 4 (GALERIE FOTO)

ro

14 Jun, 2024 10:48 643 Marime text
 
Handbaliștii juniori 4 de la CSM Constanța s-au calificat în grupele principale ale Campionatului Național, în primele 8 echipe din țară la această categorie de vârstă!
 
CSM Constanța a obținut cea de-a doua victorie în Grupa C a Turneului Final de la Cluj-Napoca, scor 19-9 (6-5) cu CSM Ploiești, după o repriză secundă dominată cu autoritate de băieții antrenați de Denis Ali și Enis Murtaza.
 
Golurile au fost marcate de: Panaitescu 5 goluri, Guiu 4, Paceagiu 3, Florea 3, Nicolae 2, Moroșanu 1, Eren Murtaza 1. Au mai evoluat: Chilianu, Iorganda – Neagu, Givelegean, Sapariuc, Gutuleanu, Nicolaescu, Sulus, Cocoloș.
 

Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Cu acest rezultat, echipa noastră s-a calificat de pe locul secund în Grupa Principală 2, unde va juca mai departe, pentru accederea în semifinale, cu CSU Suceava și LPS Suceava! Vineri, 14 Iunie, de la ora 10.15, cu CSU Suceava și de la ora 15.15, cu LPS Suceava. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 

Sursa foto: facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:


CSM Constanța handbal
Juniorii 4 încep lupta pentru medalii, la turneul final
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii