Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Luptătorii au câștigat opt medalii la Naționalele de lupte pe plajă (GALERIE FOTO)

ro

18 Jun, 2024 09:57 737 Marime text
 

 
Întrecerile Campionatului Național de lupte pe plajă s-au desfășurat pe plaja „Obelisc“ din Costinești.
  
CSM Constanța s-a prezentat cu un lot valoros, care a câștigat opt medalii, dintre care patru de aur, două de argint și două de bronz.
 
La seniori s-au dovedit a fi în mare formă, reușind victorii pe linie și adjudecându-și titlurile naționale, Nicoleta Băjan, la categoria 50 kg, și Denis Chirică, la categoria 80 kg.
 
Cei doi și-au demonstrat superioritatea și la categoria de vârstă Under-20, la care s-au clasat pe primele locuri la aceleași categorii.
 
La aceeași grupă de vârstă U20, Diana Voiculescu a urcat pe treapta a doua a podiumului, la categoria 50 kg, iar Lucia Giurgică a obținut medalia de bronz la categoria +70 kg.
 
Un alt titlu de campioană a fost câștigat la U-17 de Diana Voiculescu, la categoria 50 kg.
 
La juniori mici, în Capionatul Național de aptitudini specifice, Patrik Cerguță s-a clasat pe locul secund, la categoria 32 kg.
 
Sportivii sunt pregătiți la CSM Constanța de antrenorii Alina Ivan, Cornelius Trucmel, Marian Oancea, Georgios Papazou și Gheorghe Grigore.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Lupte)
 
Citește și:

 
Lupte
Daniel Sandu, de la CSM Constanța, pe podium la turneul internațional „Dumitru Pîrvulescu & Vasile Iorga“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii