Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Rezultat excepțional pentru Amalia Singuran la Campionatul European de Triatlon Tineret de la Banyoles! (VIDEO)

ro

08 Sep, 2024 20:54 141 Marime text
Sursa foto: CSM ConstanțaAmalia Singuran, sportivă de la CSM Constanța a obținut un rezultat excepțional la Campionatul European de Triatlon Tineret de la Banyoles!

Potrivit CSM Constanța, sportiva de la CSM Constanța a încheiat în Top 10 competiția din Spania, fiind singura reprezentantă a României care a concurat în finală.

Amalia s-a clasat pe locul 10, cu timpul de 22 de minute și 52 de secunde, un rezultat care arată progresul său remarcabil din ultima lună, după ce în august, la Campionatul European de Sprint și Ștafetă de la Balișekir, reușea doar un loc 51 în finala junioarelor!

„Sportiva antrenată de Gabriel Constantinescu a avut al patrulea timp la înot, 3.56, pe distanța de 270m, apoi concurența și-a spus cuvântul la bicicletă (6,6km) și alergare (1,6km), dar Amalia este în primele zece triatloniste ale continentului la tineret, după un concurs la startul căruia s-au aliniat 86 de sportive!

Au avut participări meritorii și ceilalți doi triatloniști de la CSM Constanța, antrenați de Cristi Doicescu: Gabriel Mihăilescu locul 14 în Finala B și 44 la general și Paul Galoiu locul 26 în Finala B și 56 general. La ștafetă mixtă, Amalia Singuran a concurat alături de Rareș Laiu, Alex Popa și Raluca Vîlcu, iar Team Romania I s-a clasat pe locul 11 din 30 de echipe.
Felicitări, tuturor! Hai, Constanța! Hai, România!“ - au precizat reprezentanții CSM Constanța



Citește și: 

Patru titluri europene pentru tinerii canotori de la CSM Constanța! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii