Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

ro

27 Apr, 2024 08:39 867 Marime text
 
 
Luptătorul Ștefan Orza, de la CSM Constanța, și-a început în forță evoluțiile de la Campionatul Mondial de Kempo, programat în Antalya (Turcia).
 
Pentru sportivul constănțean, concurența este foarte mare, participând cei mai valoroși luptători din lume.
 
La prima probă a Campionatului Mondial de Kempo, Submission, Ștefan Orza a câștigat medalia de bronz, după patru meciuri disputate și spectaculoase.
 
Tânărul luptător a învins sportivi din Turcia, Algeria și Suedia, iar în seminifinale a pierdut greu în repriza de prelungire, la un punct, în fata unui luptător iranian.
 
Sâmbătă, 27 aprilie 2024, Ștefan se va lupta în probele de full contact și knockdown (probe mixte, care îmbină atât loviturile de braț și picior, cât și proiectările și lupta la sol).
 
Ștefan Orza este antrenat la CSM Constanța de Daniel Asaftei și Cătălin Cășaru.
 

Sportivul nostru, Ștefan Orza, își demonstrează încă odată valoarea, de această dată în cadrul Campionatului Mondial de Kempo, o competiție unde sunt prezenți luptători din loturile Rusiei, Ucrainei, Azerbaidjanului, Franței și din multe alte națiuni cu tradiție în sporturile de contact!
 
If you want to be the best you've got to train better than the rest!, este mesajul lui Daniel Asaftei.

 
UPDATE:

După bronz, Ștefan Orza a cucerit și aurul la Mondiale!
 
Luptătorul și-a continuat sâmbătă evoluțiile remarcabile la întreceera din Antalya.

Ștefan și-a demonstrat superioritatea în proba de full contact, reușind să devină campion mondial, după ce i-a învins pe reprezentanții Azerbaidjanului, Algeriei, Turciei și Iranului.
 
În finală, Ștefan Orza l-a învins pe iranianul Hossein Azhdari, în fața căruia și-a luat revanșa (tot în repriza de prelungire) după ce acesta a câștigat la submission.  
 
Constănțeanul a reușit o lovitură puternică, adversarul a fost trimis la podea și victoria i-a revenit luptătorului de la CSM Constanța, care a urcat pe prima treaptă a podiumului mondial.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Kempo)
 
Citește și:


Constanța
Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii