Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța triatlon Carol Popa și Raul Petre, irezistibili la Campionatul Național de Supersprint (GALERIE FOTO)

ro

28 May, 2024 17:00 878 Marime text

 
  • Cei doi sportivi de la CSM Constanța au monopolizat primele două locuri, la categoriile Juniori 1, Under-23 și Elite.
 
Triatloniștii de la CSM Constanța sunt din nou pe podiumul național!
 
Carol Popa și Raul Petre au monopolizat primele două locuri la Campionatul Național de Supersprint, la categoriile Juniori 1, Under-23 și Elite. Poziții pe care și le-au păstrat și în clasamentul general al competiției de la Călărași, desfășurată în cadrul Festivalului Danubeman Triathlon 2024!
 
Primul triatlonist român din istorie care a ajuns pe locul 1 în ranking-ul Europe Triathlon, datorită rezultatelor excelente obținute în acest an, la etapele de Cupa Europei de la Quarteira, Yenișehir și Caorle, Carol Popa s-a impus clar, fiind cronometrat în 28.42 (300 m înot, 10 km bicicletă și 2,5 km alergare).
 
Raul Petre a obținut al doilea timp, 29.12. Alți doi sportivi de la CSM Constanța au încheiat în Top 10, la general, în competiția masculină. Învingător la Juniori 2 și al treilea la Juniori 1, Gabriel Mihăilescu s-a clasat pe locul 5, în timp ce Paul Galoiu a fost pe 8. La fete, Amalia Singuran a terminat pe locul 7, iar Ioana Badea pe locul 11, la general.
 
„Felicitări, sportivilor și antrenorilor Cristi Doicescu și Gabriel Constantinescu. Hai, Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
La rugby, în etapa a opta din Divizia Națională de Seniori, echipa CSM Constanța (antrenor, Alexandru Lupu) va evolua sâmbătă, 1 iunie 2024, pe teren propriu cu Știința Petroșani. În runda a șaptea, formația de pe litoral ar fi trebuit să evolueze în capitală cu Grivița București. Formația din capitală a trimis însă o adresă către Federația Română de Rugby în care a anunțat că nu poate evolua în următoarele două etape. Astfel, CSM Constanța, care își dorea mult să joace pe teren acest meci, se impune la masa verde cu 5-0 și punct bonus ofensiv.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Triatlon)
 
Citește și:
 
„Împreună scriem istorie!“
Ce performanță! Carol Popa, de la CSM Constanța, pe primul loc în clasamentul european (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii