Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:54 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța volei Echipa Under-17, pe locul trei la Turneul Final - Perspectivă din Campionatul Național (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

14 May, 2024 10:04 727 Marime text
 
 
Echipa de volei cadeți a CSM Constanța a încheiat pe locul 3 participarea la Turneul Final - Perspectivă, din cadrul Campionatului Național Under-17.
 
Calificați în premieră la un Turneu Final - Perspectivă, băieții antrenați de Viorel Prejbeanu au obținut două victorii, 3-0 cu LPS Bistrița și tot 3-0 cu CSȘ Nicu Gane Fălticeni.
 
Rezultate care le-au adus un binemeritat loc 3 în clasamentul final al turneului desfășurat în Sala Antilopa din București!
 

Cadeții noștri încheie astfel un sezon lung, început în septembrie, cu un total de 18 meciuri jucate, în care câștigul cel mai important a fost experiența competițională acumulată pentru viitor. Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Lotul cadeților a fost format din: Codin David, Luca Dinu, Mînzală Darius, Chicheluș Mihai, Țapu Ionuț, Cociașu Alexandru, Olteanu Ștefan, Drăgan Andrei, Iarca Vlad, Normambet Denis, Luca Ghibu, Amet Gean, Petcu Eric, Ghimeș Matei, antrenor Viorel Prejbeanu.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:


Volei
Cadeții CSM Constanța, două victorii cu 3-0 și calificare la turneul final (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii