Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 21 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSS1 Constanța gimnastică aerobică Robert Ristea, triplu campion al României. Sportivii, medalii la Naționale și la „Cupa Iașului“ (GALERIE FOTO)

ro

21 Oct, 2024 17:00 349 Marime text

 
  • În urma rezultatelor obținute la Naționale, Clubul Sportiv Școlar Nr. 1 Constanta s-a clasat pe locul V pe cluburi (din 19).
 
Campionatul Național de gimnastică aerobică s-au derulat la Arad, iar printre cei care au urcat pe podium, în urma unor evoluții apreciate, s-au numărat și reprezentanții CSS1 Constanța, care au obținut rezultate importante.
 
La categoria juniori III, Robert Ristea a obținut trei medalii de aur, la individual masculin, la cuplu și la trio, iar Medeea Corcimari a cucerit bronzul la grup.
 
La categoria juniori II, locul întâi le-a revenit Cristinei Ciurea și lui Alexandru Talabă, la trio, pe locul doi s-au situat Ana Filimon și Alexandru Talabă, la cuplu, iar pe treapta a treia a podiumului au urcat Ana Filimon (la individual feminin), Anastasia Vintilă și Anelys Zulchefil (la grup). Aplauze au cules și evoluțiile de la alte probe, prin Anastasia Vintilă, Ana Filimon și Patrisia Ștefan (locul IV la aerobic dance) sau Alexandru Talabă (locul VI la individual masculin). 
 
La categoria juniori I, Bianca Voicu a obșinut două medalii, aur la cuplu și bronz la individual feminine, iar Beatrice Ristea a ocupat poziția a 18-a la individual feminin.
 
În urma acestor rezultate, Clubul Sportiv Școlar Nr. 1 Constanța s-a clasat pe locul V pe cluburi (din 19).
 
Anterior, sportivii de la CSS1 Constanța participaseră, de asemenea cu rezultate bune, la Concursul Național de gimnastică aerobică „Cupa Iașului“, obținând următoarele rezultate:
 
Categoria juniori III:
 
1. Robert Ristea - locul III la individual masculin;
2. Robert Ristea - locul I la cuplu;
3. Robert Ristea - locul I la trio;
4. Medeea Corcimari - locul IX la grup.
 
Categoria juniori II:
 
1. Ana Filimon - locul V la individual feminin;
2. Alexandru Talabă - locul VII la individual masculin;
3. Ana Filimon și Alexandru Talabă - locul III la cuplu;
4. Cristina Ciurea - locul V la cuplu;
5. Cristina Ciurea și Alexandru Talabă - locul VIII la trio;
6. Anastasia Vintilă și Anelys Zulchefil - locul VII la grup;
7. Anastasia Vintilă, Ana Filimon și Patrisia Ștefan - locul III la aerobic dance.
 
„Felicitări atât sportivilor cât și antrenorilor care au fost alături de ei: Spînu Cristiana, Copoiu Nicoleta, Șocarici Ramona și Huștea Ștefan!“, este mesajul CSS1 Constanța pentru cele două competiții.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSS1 Constanța)
 
Citește și:
 
CSS1 Constanța
Gimnasta Bianca Voicu și antrenoarea Cristiana Spînu, premiate pentru performanța de la Campionatul European (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii