Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpăna, județul Constanța Tabăra de zi "Kids Camp Cumpăna" oferă activități în aer liber pentru copii și preadolescenți (FOTO)

ro

18 Jul, 2024 14:33 167 Marime text


În perioada 16-20 Iulie, Biserica Betania Cumpăna în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna organizează evenimentul “Kids Camp Cumpăna”.

Tabăra de zi “Kids Camp Cumpăna” este un eveniment în aer liber care se desfășoară pe parcursul a cinci zile, în intervalul orar 17.00 – 20.00, transmite reprezentanții Primăriei Cumpăna. 

În contextul contemporan copiii ajung victime ale gadgeturilor, de aceea, ne dorim ca prin antrenarea acestora în activități offline, în aer liber, să le oferim oportunitatea unui echilibru între viața virtuală, cu accent pe cea reală.


“Kids Camp Cumpăna” oferă cadrul ideal în care copiii și preadolescenții au posibilitatea să-și consolideze și perfecționeze abilitățile sportive, muzicale și cele de comunicare prin activități specifice, cât și dezvoltarea caracterului conform principiilor moral-creștine.


Activitățile taberei se desfășoară cu ajutorul a 33 de voluntari. De la începutul taberei, au participat peste 100 de copii la activitățile fiecărei seri.

Vă așteptăm și pe voi azi și mâine în Parcul din vecinătatea Sălii de Sport “Elena Frîncu” din comuna Cumpăna!- a mai punctat sursa citată. 



foto: Facebook/ Cumpana News


Citește și:

„Bucuria Muzicii”, spectacol la Cumpăna, județul Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii