Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 15 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Mereni a achiziționat servicii de ridicare topografică (DOCUMENT)

ro

15 Oct, 2024 14:53 154 Marime text

 
  • Achiziția are valoarea de 34.122,56 lei (6.859,63 euro), ofertant câștigător fiind A&C Topo Proiect SRL, firmă controlată de Aurel Bandraburu.
 
Comuna Mereni (Primăria), din județul Constanța, în calitate de autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru „servicii de ridicare topografică“, achiziția fiind atribuită prin cumpărare directă.
 
Achiziția are valoarea de 34.122,56 lei (6.859,63 euro), ofertant câștigător fiind SC A&C Topo Proiect SRL.
 
Data finalizării achiziției a fost 15 octombrie 2024.
 
Potrivit e-licitatie.ro, este vorba de servicii de ridicare topografică, necesar PAC aducțiuni gaze naturale, canalizare, PUZ / PUD, cu viza OCPI. Activități; identificare immobile; executare măsurători cu detalii din zonă, inclusive număr postal; prelucrare date calculator; întocmire plan de situație, inclusive cu cote de nivel; întocmire documentații în vederea depunerii la OCPI Constanța; obținerea vizei OCPI Constanța; predare documentație în format analogic și DXF către beneficiar. Suprafețele exacte vor fi determinate în urma măsurătorilor și a avizării documentațiilor de către OCPI Constanța.
 
Despre SC A&C Topo Proiect SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 15 octombrie 2024, firma A&C Topo Proiect SRL a fost înființată în anul 2015, sediul social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
În ce privește situația financiară pe anul 2023, SC A&C Topo Proiect SRL a avut o cifră de afaceri de 1.524.571 lei și un profit de 68.620 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 11.
 
Asociat unic în SC A&C Topo Proiect SRL este Aurel Bandraburu, care are și calitatea de administrator.
 
Platforma termene.ro informează că firma SC A&C Topo Proiect SRL are aproape 200 de contracte câștigate - achiziții directe și 27 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 14 octombrie 2024).
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu car acter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Primăria Mereni. Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
A&C Topo Proiect SRL se va ocupa de serviciile de cadastru sistematic teren extravilan din Ovidiu (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii