Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța SC Instalații Montaj Tehnologic SRL, un nou contract cu Primăria Costinești (DOCUMENT)

ro

07 Oct, 2024 15:39 203 Marime text
Primăria Costinești.
 
  • Valoarea achiziției este de peste 50.000 lei.
 
Comuna Costinești (Primăria), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru „Reparații străzi cu plombe asfaltice“, achiziția fiind atribuită prin cumpărare directă.
 
Valoarea achiziției este de 50.096 lei (10.067,93 euro), ofertant câștigător fiind SC Instalații Montaj Tehnologic SRL
 
Data finalizării achiziției a fost 3 octombrie 2024.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de lucrări de reparații drumuri cu mixtură asfaltică la cald pentru o suprafață de 202 metri pătrați.
 
Despre SC Instalații Montaj Tehnologic SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 7 octombrie 2024, firma Instalații Montaj Tehnologic SRL a fost înființată în anul 2004, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat“.
 
Asociat unic în SC Instalații Montaj Tehnologic SRL este Bogdan Binzaru, iar calitatea de administrator este deținută de Bogdan Căruntu.  

Conform sursei citate, în 2023, SC Instalații Montaj Tehnologic SRL a avut o cifră de afaceri de 6.483.157 lei, un profit de 1.393.196 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 26.
 
Platforma termene.ro mai informează că SC Instalații Montaj Tehnologic SRL are 15 contracte câștigate - achiziții directe (patru dintre ele, cu Primăria Costinești, pentru lucrări de întreținere a drumurilor) și două contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 6 octombrie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și:
 
Primăria Costinești, județul Constanța, investește în reparații de drumuri (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii