Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa României Voleibalistele de la CSM Constanța joacă în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ pentru calificarea în turul secund

ro

08 Nov, 2023 12:44 884 Marime text
 
Voleibalistele de la CSM Constanța revin în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța după victoria din campionat obținută la Bacău și încearcă o calificare spectaculoasă în faza a II-a a Cupei României, în duelul cu CSM Corona Brașov.
 
Astăzi, 8 noiembrie 2023, de la ora 14.00, fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began vor juca, pentru a treia oară în acest sezon, cu CSM Corona Brașov, echipă pe care au învins-o la Constanța, în etapa a 2-a din Divizia A1.
 
Partida este returul din turul I, prima manșă revenindu-i pe teren propriu formației brașovene, scor 3-0 (25-23, 25-23, 25-14).
 

Spînoche, Martinez & comp au cedat la Brașov, în prima manșă din cupă, și au nevoie de o victorie în Sala Sporturilor pentru a întoarce soarta calificării. Echipa noastră mizează pe susținerea suporterilor! Calificarea se joacă la noi acasă! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)

Citește și:


Volei
CSM Constanța, succes fără drept de apel cu Știința Bacău. La nici 13 ani, Bianca Cucu - în mare formă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii