Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

David Popovici a sosit în România de la Jocurile Olimpice! Primele declarații

ro

02 Aug, 2024 17:05 219 Marime text
David Popovici , foto: Facebook.com
David Popovici sosește în România astăzi, 02 august 2024, după participarea incredibilă de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, unde a cucerit o medalie de aur și una de bronz. 

Avionul care îl transportă pe sportiv de la Paris la București este așteptat să aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni în jurul orelor 17:10. 

După David Popovici, care a devenit campion olimpic la natație, în proba de 200 m liber, România a mai cucerit o medalie de aur la Jocurile Olimpice Paris 2024, astăzi, 1 august 2024, cu barca de dublu vâsle a băieților.

Extraordinarul sportiv român David Popovici (19 ani) a obținut două medalii la Jocurile Olimpice Paris 2024, aur la 200 m liber și bronz la 100 m liber, iar la final a avut un discurs manifest, în care a subliniat, la TVR Sport, condițiile dificile de pregătire în sportul din România, situație în care rezultatele obținute sunt cu atât mai prețioase.

UPDATE 1

David Popovici a ajuns în România. A coborât din avion și urmează să susțină în scurt timp conferința de presă.

UPDATE 2 

Mulțumesc că sunteți aici, că ne-ați așteptat. Mulțumesc tuturor românilor care m-au urmărit, lipiți de ecrane sau care au venit în tribună, celor care au crezut în mine și care m-au susținut. Nu ai cum să faci fără o echipă extraordinar de bună și dedicată a spus David Popovici.

Am muncit ani de zile, alții nu reușesc niciodată. Despre condiții și bazine a vorbit antrenorul meu Sunt niște interviuri pe care mulți oameni din fruntea țării trebuie să le asculte de mai multe ori.

Și pe ale mele, dar și pe ale antrenorului meu. Pentru că este nevoie de bani investiți în sport, bani investiți cu cap la noi în țară
 

 Acestea fiind spuse, astea sunt medaliile, două bucăți de metal foarte grele. Dar pentru aceste două bucăți de metal foarte grele unii dintre noi muncim o viață.

Eu am muncit ani de zile. Unii reușesc după 10 ani, alții după o viață întreagă și alții niciodată
 




Citește și:
 

David Popovici, discurs manifest
„În România, trebuie să investim mai mult în sport. La un moment dat, mesajul se blochează pe undeva“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii