Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie CNSC Licitația pentru studiul de fezabilitate a Centrului de căutare și salvare Mangalia rămâne anulată

ro

01 Feb, 2021 00:00 1661 Marime text
 
  • Decizia de anulare a procedurii simplificate organizată de Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, contestată la CNSC
  • Contestația viza contractul de servicii elaborare studiu de fezabilitate Centru de căutare și salvare Mangalia
  • Consiliul a decis să respingă contestaţia formulată de Casido SRL și să mențină decizia de anulare a procedurii
 
La Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a fost înregistrată contestația nr. 56813/22.12.2020, de către Casido SRL cu sediul în Brăila, formulată împotriva deciziei de anulare a procedurii simplificate organizată de autoritatea contractantă Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, cu sediul în Constanța, Incintă port nr. dana 78, județul Constanța.

Contestația viza contractul de „Servicii elaborare studiu de fezabilitate Centru de căutare și salvare Mangalia”, ce a fost inițiată cu anunțul de participare simplificat nr. SCN1078815/16.11.2020.
Contestatarul a solicitat anularea atribuirii și obligarea autorității contractante la continuarea procedurii de atribuire, prin aplicarea criteriului de atribuire ofertelor admisibile depuse în procedură.

Totodată, contestatoarea a solicitat cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat, în cuantum de 1.500 lei.
Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul a decis să respingă ca nefondată, contestaţia formulată de Casido SRL în contradictoriu cu Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, inclusiv cererea de acordare a cheltuielilor de judecată și menține decizia de anulare a procedurii.
Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, dar împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii