Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demisie la FCSB după eșecul cu Rapid București

ro

25 Jul, 2022 12:02 1591 Marime text
Anton Petrea. Foto: facebook/FCSBPatronul echipei FCSB, Gigi Becali a afirmat, luni, că a fost sunat de antrenorul Anton Petrea, care l-a anunţat că vrea să demisioneze, considerând că are o problemă de vreme ce formaţia sa "nu joacă", obţinând un sigur rezultat de egalitate în primele trei meciuri oficiale din acest sezon, conform Agerpres.ro

Tehnicianul i-a transmis lui Becali că speră ca în acest mod echipa să reuşească să obţină o calificare, joi, în Europa Conference League.

"E la echipă acum dar a zis că pleacă. M-a sunat dimineaţă şi mi-a zis că pleacă. I-am spus să facă ce vrea. Mi-a spus: 'Nea Gigi, dacă echipa nu joacă, înseamnă că am eu o problemă. Dacă nu înţeleg înseamnă că am o problemă, mai bine plec, poate se califică echipa'. Eu i-am spus: 'Bine, Toni, cum zici tu'", a declarat Becali la ProArena, precizând că joi echipa are meci important în Europa Conference League şi că nu stă să se gândească ce va face antrenorul mai departe.


FCSB a fost învinsă duminică seara de Rapid Bucureşti, cu scorul de 2-0 (2-0), într-un meci din etapa a doua a Superligii de fotbal. Este cea de-a doua înfrângere suferită de echipa antrenată de Petrea în acest sezon, după ce a pierdut în prima manşă a turului 2 preliminar al Europa Conference League, cu Saburtalo Tbilisi, cu 0-1. În prima etapă a Ligii I, FCSB a remizat pe teren propriu, cu nou-promovata Universitatea Cluj, scor 1-1.

Returul celui de-al doilea tur preliminar al Europa Conference League, dintre FCSB şi Saburtalo Tbilisi, se va disputa joi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii