Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi scrimeri constănţeni se duelează în circuitul european de cadeţi

ro

03 Oct, 2012 01:12 3448 Marime text
scrima.jpgDoi scrimeri de la CSS1 Constanţa, George Drobot (16 ani) şi Florian Nicuşor Florea (15 ani), vor concura, vineri, în Ungaria, la Budapesta, la al doilea concurs din circuitul european de cadeţi, în proba individuală de spadă. Cei doi sportivi, pregătiţi la club de Ion Niţulescu şi Monica Marinescu, pleacă spre Ungaria astăzi.

Din circuit fac parte mai multe competiţii, unde se acumulează puncte, pe baza cărora se stabileşte apoi participarea la Europenele şi Mondialele de cadeţi.

În primul turneu, desfăşurat la Ankara (Turcia), cei doi constănţeni au avut evoluţii bune, ocupând locurile 13 (Florea) şi 15 (Drobot), din 67 de concurenţi. Următoarea competiţie din circuit este cea de la Klagenfurt (Austria), programată pe 27 şi 28 octombrie.

Până atunci, Florian Florea va evolua, pe 21 octombrie, la Campionatul Naţional de speranţe, de la Bucureşti, unde este creditat cu obţinerea unei medalii. Alţi patru scrimeri de la CSS1 care vor evolua la întrecerea din capitală sunt Daniel Zelenschi, Liviu Enache, Mircea Nichita şi Ştefan Epure. Mai mult ca sigur însă că va merge şi o fată, promiţătoarea Diana Cupciac.

Farul înţeapă Cupa României

Pe 6 şi 7 octombrie, la Satu Mare se desfăşoară Cupa României la spadă, la individual şi pe echipe senioare. Vor participa şi cinci constănţence, Marina Gheonea, Monica Deveseleanu, Emona Toma, Cristina Răceu şi Mădălina Ciucuraş (antrenor, Horia Gheorghe).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii