Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dublă Adrian Petre Farul Constanța, victorie în deplasare cu CS Mioveni, într-un meci cu trei penalty-uri și un roșu! „Marinarii“, pe locul întâi

ro

22 Jul, 2022 22:41 1729 Marime text
  • În etapa viitoare, Farul joacă acasă contra Chindiei Târgoviște, vineri, 29 iulie.
 
Farul Constanța are punctaj maxim după primele două meciuri din Superligă, ediția 2022/2023, „marinarii“ realizând a doua victorie în această seară, în deplasare cu CS Mioveni.

Echipa de pe litoral s-a impus cu 2-0 și, cu șase puncte, golaveraj 4-1, conduce în clasament, meciul cu CS Mioveni fiind primul al rundei și singurul de vineri.   

Golurile au fost marcate de Adrian Petre, ambele din penalty, în minutele 58 și 76.

Și gazdele au beneficiat de o lovitură de la 11 m, în minutul 90+2, dar portarul Farului, Marian Aioani, cel care comisese penalty-ul, a apărat.
 
În minutul 83, Daniel Toma, de la CS Mioveni, a primit cartonașul roșu și a fost eliminat.

În fața unei echipe omogene, arțăgoase, care pe teren propriu mereu a pus probleme oricărui adversar, Farul s-a impus cu 2-0 după reușitele lui Adi Petre, ambele din penalty.

Farul a controlat tactic meciul, și-a creat ocazii încă din start și ar fi putut intra în avantaj încă de la cabine, însă Kiki (min.15 - șut în bară de la 8m lateral) și Morar (min.20 - situație unu la unu cu portarul) nu au reușit să deschidă scorul.

Repriza a doua a fost în aceleași coordonate, iar superioritatea Farului s-a concretizat în min.58 și 76 din lovitură de la 11m. În min.90, Aioani a apărat o lovitură de la 11m executată de Voinea, se arată pe site-ul oficial al Farului.

 
Au evoluat:

CS Mioveni (antrenor, Alexandru Pelici): D. Croitoru - Balaur, Scarlatache, Garutti (80 Pop) - Oancea, Vereș (80 Voinea), Toma, Șerbănică (71 Dumitru) - Blănaru (59 Antal), Rusu, Coșereanu (59 Rădescu).

Farul Constanța (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani - Mladen, Larie, M. Popescu, Kiki (77 Borza) - Artean, Nedelcu, Grameni (68 Doukoure) - Torje (46 Moldoveanu), Morar (46 Ad. Petre), Pitu (46 R. Ion).

În etapa viitoare, Farul joacă acasă contra Chindiei Târgoviște, vineri, 29 iulie, de la ora 21.30.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Farul Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii