Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa Universității Ovidius din Constanța a cucerit titlul de campioană națională universitară la volei feminin (GALERIE FOTO)

ro

13 May, 2024 16:56 637 Marime text
Sursă foto: UOC
 
  • Echipa de volei feminin a Universității Ovidius din Constanța (UOC), coordonată de lect. univ. dr. Florin Voinea, a obținut locul I la Campionatul Național Universitar, după ce a câștigat finala jucată cu adversarele de la Universitatea „Vasile Alecsandri”.

Echipa de volei feminin a Universității Ovidius din Constanța (UOC), coordonată de lect. univ. dr. Florin Voinea, a obținut locul I la Campionatul Național Universitar, după ce a câștigat finala jucată cu adversarele de la Universitatea „Vasile Alecsandri”. Competiția sportivă a avut loc la Bacău, în perioada 10-12 mai 2024.
Echipa UOC a fost formată din opt studente: Diana Milea (Facultatea de Medicină), Denisa Diana Dumitru (Facultatea de Stomatologie), Alexandra Spînoche (Facultatea de Educație Fizică și Sport), Silvia Coman (Facultatea de Educație Fizică și Sport), Larisa Vasilică (Facultatea de Educație Fizică și Sport), Iancu Teodora (Facultatea de Educație Fizică și Sport), Carmina Bordea (Facultatea de Educație Fizică și Sport), Marilena Puică (Facultatea de Educație Fizică și Sport), transmite un comunicat din partea UOC.

Rezultatele obținute:

Grupă

•           CONSTANȚA - ORADEA - 2-0 (25-19, 25-20)
•           CONSTANȚA - SUCEAVA - 2-0 (25-11, 25-16)
•           CONSTANȚA - TIMIȘOARA - 2-0 (25-22, 25-10)

Finală

•           CONSTANȚA - BACĂU - 2-0 (25-22, 25-23)

La ediția din acest an, au participat opt centre universitare din Constanța, Bacău, Timișoara, Suceava, Oradea, București și Cluj-Napoca, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Judocanii de la CSM Constanța s-au întors cu patru medalii de aur și bronz de la Campionatul Național U23, de la Izvorani (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii