Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipele de baby-baschet ale CSM Constanța, cantonament la Costinești

ro

16 Jun, 2023 13:24 1632 Marime text
 
 
Noi meciuri și participări la competiție pentru sportivii de la CSM Constanța, care au parte și de un cantonament de pregătire.  
 

Avem o nouă săptămână cu emoții pentru sportivii noștri, angrenați în competiții naționale. Hai Constanța! O mare de sportivi!, este mesajul CSM Constanța

 
Baschet juniori
 
Echipele de baby-baschet de la CSM Constanța se pregătesc pentru viitoarele competiții, în cadrul unui cantonament programat la Costinești între 18 și 24 iunie.
 
Scrimă
 
Cei mai mici scrimeri de la CSM Constanța vor participa la București, în perioada 18-20 iunie la Campionatul Național pentru copii, de unde doresc să revină cu cât mai multe medalii.
 
Rugby juniori
 
Rugbyștii de la CSM Constanța vor juca finala mică a Diviziei Naționale de Juniori U18!
Echipa antrenată de Onal Agiacai și Marius Codea își dorește medaliile de bronz și va evolua duminică, 18 iunie, de la ora 16.00, pe stadionul „Arcul de Triumf“ din capitală cu LPS Suceava. 
 
Power Boat
 
UIM XCAT World Championship Romanian Grand Prix Constanta 2023. Prima ediție a XCAT Romanian GP, o competiție de bărci de viteză de referință pe plan internațional, se va desfășura în perioada 16-18 iunie, pe lacul Siutghiol din Mamaia. La cursă vor participa nouă dintre cele mai rapide ambarcațiuni din lume, pilotate de echipaje din Australia, Emiratele Arabe Unite, Italia, Kuweit, Marea Britanie, Norvegia și Suedia. Lacul Siutghiol va fi scena unei demonstrații de putere și tehnică, cu ambarcațiuni care vor atinge viteze de peste 150 km/h.
 
Citește și:
 
Rugby
Echipa Under-18 a CSM Constanța va disputa finala mică a Diviziei Naționale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii