Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eliza Samara e prima româncă din clasamentul mondial de tenis de masă

ro

06 Oct, 2012 03:30 2350 Marime text
tenis_de_masa_sursa_foto_evz.ro.jpgJucătoarea constănţeană de tenis de masă Eliza Samara a urcat 15 locuri faţă de poziţia ocupată luna trecută în clasamentul mondial de tenis de masă. Eliza se află acum pe locul 23 în lume, saltul datorându-se medaliei de argint obţinute de sportivă la Cupa Mondială din China, din septembrie.

Jucătoarea constănţeană este prima româncă din ierarhia mondială, ea fiind urmată de Daniela Dodean, care ocupă locul 35, Bernadette Szocs (81), Irina Ciobanu (196) şi Camelia Poştoacă (199).

Zilele acestea, la Topoloveni se dispută Turul Diviziei B pe echipe. Întrecerea, la care participă cu două formaţii (una la băieţi şi una la fete) şi Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru" CSS Constanţa, a început ieri. În competiţia masculină, constănţenii au susţinut două meciuri în sesiunea de dimineaţă, câştigându-le pe amândouă: 5-0 cu Voinţa Satu Mare şi 5-1 cu CSS Slatina. La fete, reprezentantele LPS au disputat o singură partidă în prima parte a zilei, 5-0 cu CSTA Bucureşti 2. Ambele echipe ale LPS sunt însoţite la Topoloveni de antrenorul Stelian Haşoti.

Băieţii mai susţin astăzi şi mâine patru meciuri: astăzi - cu Top Arena Topoloveni (ora 10.30) şi cu Nova Force Giurgiu (ora 16.00); mâine - cu CSS Ilfov (ora 09.00) şi cu TT Wintersports Slatina (ora 11.30). Formaţia de fete are astăzi de jucat două meciuri, ultimele de la competiţie: cu Chimia Rm. Vâlcea (ora 09.00) şi cu CSM Giurgiu (ora 11.30). Iată cele două echipe constănţene: la băieţi - Cristi şi Antonio Pletea, Kristof Sek; la fete - Cristina Buciu, Andreea Bucur, Mihaela Plăeaşu.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii