Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euro 2024 Germania Naționala României a ajuns la Wurzburg. Meciul de debut al tricolorilor e pe 17 iunie (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

11 Jun, 2024 09:42 851 Marime text


Echipa națională de fotbal a României a ajuns la Wurzburg, în Germania, țara care, între 14 iunie și 14 iulie 2024, va găzdui Campionatul European.

Tricolorii lui Edward Iordănescu sunt cazați pe perioada competiției la hotelul Melchior Park din Wurzburg.

Zborul spre Germania a durat puțin peste două ore.

La Aeroportul Internațional Henri Coandă, echipa națională a fost întâmpinată cu entuziasm de un grup de copii și de Ronny, mascota Penny, care au profitat de ocazie pentru a-și vedea idolii de aproape și a le solicita autografe. Printre cei mai solicitați jucători au fost Nicolae Stanciu, Radu Drăgușin, Florinel Coman și Denis Drăguș, care au petrecut câteva momente oferindu-le autografe și făcând fotografii cu micii suporteri.

Înainte de îmbarcare, tricolorii au făcut o scurtă oprire la magazinul Fan Store din incinta aeroportului, unde au semnat produse oficiale ale echipei naționale, spre bucuria fanilor prezenți.

Zborul spre Germania a fost operat de compania Tarom și a durat puțin peste două ore. Pe durata călătoriei, jucătorii s-au relaxat urmărind filme și seriale, jucând table sau, pur și simplu, s-au odihnit, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.


La turneul final, selecționata tricoloră a fost repartizată în grupa E, alături de Ucraina, Belgia și Slovacia, programul din serie fiind:

Etapa 1 - luni, 17 iunie 2024 - România - Ucraina (Munchen, ora 16.00); Belgia - Slovacia (Frankfurt, ora 19.00)

Etapa 2 - vineri, 21 iunie 2024 - Slovacia - Ucraina (Dusseldorf, ora 16.00); sâmbătă, 22 iunie 2024 - Belgia - România (Koln, ora 22.00)

Etapa 3: miercuri, 26 iunie - Slovacia - România (Frankfurt, ora 19.00), Ucraina - Belgia (Stuttgart, ora 19.00).

În prima fază eliminatorie a Euro 2024, se califică câștigătoarele celor șase grupe, echipele de pe locul doi și cele mai bune patru echipe clasate pe poziția a treia.   

Sursa foto: Facebook (Echipa națională de fotbal a României)

Citește și:


Sondaj de opinie
Credeți că echipa națională a României va depăși grupa la Euro 2024?


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii