Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EURO 2024. România, în optimi Tricolorii au sărbătorit alături de fani la Wurzburg. „Pentru voi nu vom ceda niciodată!“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

27 Jun, 2024 09:41 482 Marime text
 
Echipa națională de fotbal a României a obținut o calificare istorică în optimile Campionatului European din Germania, de pe primul loc în grupa E, devansând reprezentativele Belgiei, Slovaciei și Ucrainei, clasate în această ordine după tricolori.

În meciul decisiv pentru accederea în optimi, România a remizat, 1-1, cu Slovacia, la Frankfurt, iar, ca și la celelalte partide de până acum de la EURO 2024, tricolorii au bebeficiat de o susținere extraordinară din partea suporterilor.

Peste 30.000 de români au fost pe stadion (cu mult mai mulți decât fanii slovaci), cfreând o atmosferă incendiară.

La final, jucătorii României au sărbătorit caliifcarea alături de fani pe stadion, iar apoi și la Wurzburg, acolo unde au cartierul general.

Momente speciale după fluierul final! Suntem în optimi!, a surprins un filmuleț de pe pagina de Facebook „Echipa națională de fotbal a României“ bucuria din interiorul stadionului.


Sute de fani i-au așteptat pe tricolori la întoarcerea la Wurzburg, cântând celebra melodie „Made in Romania“ și dansând.  

Când au ajuns, jucătorii s-au bucurat și ei alături de fani.

Suntem mândri că avem parte de dragostea voastră! Pentru voi nu vom ceda niciodată!, este mesajul de pe aceeai pagină de Facebook „Echipa națională de fotbal a României“.


Sursa foto: Facebook (Echipa națională de fotbal a României)

Citește și:


EURO 2024
România va întâlni în optimi Olanda. Programul complet din această fază a întrecerii



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii