Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EURO 2024 Triciolorii au revenit acasă. Întâlnire cu fanii la Mogoșoaia. „Ați fost primul nostru jucător, nu al 12-lea!“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

04 Jul, 2024 09:41 283 Marime text
 

Echipa națională de fotbal a României a revenit în țară, din Germania, de la Campionatul European din Germania, iar tricolorii au fost așteptați în cantonamentul de la Mogoșoaia de aproximativ 500 de fani.
 

Vă mulțumim pentru primirea călduroasă pe care ne-ați oferit-o, în ciuda orei târzii!, este mesajul de pe pagina de Facebook „Echipa națională de fotbal a României“.

 
Delegația tricoloră a ajuns cu întârziere în României, după ce prima aeronavă care trebuia să-i aducă acasă pe fotbaliști și pe membrii staff-urilor a întâmpinat probleme tehnice și zborul nu a mai putut fi operat.
 
La Mogoșoaia, Nicolae Stanciu și Edi Iordănescu, căpitanul, respectiv selecționerul Generației de Suflet, au avut mesaje pentru suporteri.
  

Echipa națională este totul pentru noi și sper că v-am făcut mândri. Văd aici foarte mulți copii, iar aceasta pentru noi înseamnă totul. Vrem să fim modele de urmat pentru această generație. Ne bucurăm că ne iubesc și cresc cu aceste rezultate pe care le-am obținut după mult timp. Voi, suporterii, și întreaga Românie ați fost primul nostru jucător, nu al 12-lea, a spus Stanciu.

 

În numele familiei echipei naționale și al Generației de Suflet, mulțumim din inimă, nu avem cuvinte să vă mulțumim. Emoțiile mă copleșesc acum mai mult decât înaintea unui meci. Nici nu vă imaginați cât a contat pentru noi suportul dumneavoastră, din țară, din Germania și de pretutindeni! Vă spun cu mâna pe suflet că jucătorii au dat totul în special pentru dumneavoastră, a menționat Edward Iordănescu.  

 
 
Sursa foto: Facebook (Echipa națională de fotbal a României)

Citește și:


UPDATE
Echipa națională revine cu întârziere în țară de la EURO 2024. Probleme tehnice pentru aeronava care trebuia să-i aducă acasă pe tricolori
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii