Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment emoționant 50 de ani de la înființarea echipei de fotbal Recolta Cumpăna! Pionierii fotbalului cumpănean, omagiați (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

10 Jun, 2024 17:00 1123 Marime text

 
 
  • La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai administrației publice locale din Cumpăna, ai Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, precum și ai Asociației Județene de Fotbal Constanța.
Zi de sărbătoare pentru sportul din comuna Cumpăna, județul Constanța, fiind marcată, printr-un eveniment emoționant, jumătate de secol de la înființarea echipei de fotbal Recolta Cumpăna, echipa care a deschis calea sportului în comunitatea din comună.
 
Desfășurat la Complexul Sportiv „Centenar 2018“ din Cumpăna, evenimentul a beneficiat de prezența a peste 35 de membri ai echipei originale, alături de familiile lor, într-o atmosferă festivă și plină de emoție.
 
„Administrația publică locală a dorit să le aducă un omagiu acestor pionieri ai fotbalului cumpănean, oferindu-le câte o fotografie veche de grup, o diplomă de excelență pentru meritele deosebite aduse la dezvoltarea fotbalului în Cumpăna și un tricou omagial personalizat. De asemenea, membrii echipei «Old Boys» au primit un rând nou de echipament, simbol al continuității și al tradiției sportive în comuna noastră“, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai administrației publice locale, ai Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, precum și ai Asociației Județene de Fotbal Constanța. Lucian Cârjă, președintele AJF Constanța, și antrenorul Constantin Gache au primit diplome de onoare, pentru contribuția lor semnificativă la dezvoltarea fotbalului în județul Constanța.
 
„Evenimentul a fost un prilej de rememorare a momentelor de glorie, de reconectare între generații și de reafirmare a angajamentului nostru comun față de promovarea sportului și a valorilor acestuia în comunitatea noastră. Mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la organizarea acestui eveniment deosebit. Ne bucurăm să vedem că spiritul echipei «Recolta» Cumpăna trăiește mai departe prin fiecare dintre noi“, mai precizează sursa citată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:
 
Fotbal
Victoria Cumpăna, 7-0 cu Dunărea Măcin, în campionatul Under-19 (GALERIE FOTO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii