Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța A plecat Bradley de Nooijer și a venit David Kiki (VIDEO)

ro

25 Jun, 2022 15:12 2222 Marime text
  • Născut în Benin, David Kiki este titular în prima reprezentativă a țării sale și a mai jucat în carieră în Franța și în prima ligă din Bulgaria.

Farul Constanța și CSKA Sofia au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Bradley de Nooijer la formația din capitala Bulgariei.

Bradley de Nooijer a evoluat pentru gruparea de pe litoral în 148 de partide, în care a marcat un gol și a oferit 14 pase decisive.

Mulțumim, Bradley, pentru toate momentele frumoase și mult succes în continuare!, este mesajul Farului Constanța.


În schimb, gruparea constănțeană a adus un alt fundaș stânga, David Enagnon Kiki, care e de astăzi „marinar“, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

Născut la 25 noiembrie 1993, în Benin, David Kiki are 1,80 m, este titular în prima reprezentativă a țării sale (peste 30 selecții) și a mai jucat în carieră în Franța, pentru Stade Brestois și Red Star, și în prima ligă din Bulgaria, pentru Montana (2020/2021) și Arda Kardzhali (2021/2022).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii