Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, bătălia pentru titlu. Mai sunt patru meciuri! Hagi - „Ceilalți din spate se uită la noi. Să sperăm că le vom face zile grele“ (GALERIE FOTO)

ro

01 May, 2023 00:00 6216 Marime text

 
  • Echipa de pe litoral evoluează în etapa viitoare pe teren propriu, cu Rapid, sâmbătă, 6 mai.
 
Farul Constanța, echipa care conduce în clasamentul turneului play-off din Superligă, s-a întors cu un punct de la Sfântu Gheorghe, din meciul cu Sepsi OSK, din etapa a șasea, prima a returului.
 
Scorul final a fost 1-1, după ce „marinarii“ au condus cu 1-0 din minutul 73, iar, atât la acest scor, cât și la 0-0, au ratat mai multe situații. Louis Munteanu a avut o șansă mare de a face 2-0 și a închide meciul, însă nu a marcat, iar apoi Sepsi a egalat în minutul 90.
 
„Au jucat bine până în ultimele minute“
 
„Suntem dezamăgiți, pentru că am avut meciul în mână. Puteam să-l câștigăm, băieții au jucat bine până în ultimele minute. Doar că poate că așa e fotbalul câteodată. Le-am spus să fie cu capul sus. Vom analiza meciul, am și făcut-o puțin, la cald, în vestiar. Au fost mici detalii, care au făcut ca Sepsi să ne egaleze. Știam că întâlnim un adversar foarte bun cu mingea, dacă îi lași spațiu și timp să gândească. Am evoluat bine timp de 87 de minute. La final, nu am fost lucizi și exacți cât trebuia. Trebuia să blocăm și să fim pragmatici și concreți. Dar asta e, ne întoarcem cu un punct la Constanța . Păcat că n-au fost trei, pentru că am avut o ocazie mare. Am controlat meciul, dar n-am construit și n-am atacat cum trebuie. Până la urmă, rezultatul e echitabil, cu toate că puteam face 2-0 și câștigam meciul“, a declatat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.    
 
„Așa s-a scris istoria“
 
„Sepsi joacă bine, a avut și ea ocazii. Trebuia să creăm acea presiune în mijloc, sus. Cât am făcut-o, a fost foarte bine. Când i-am lăsat, au început să joace. Trebuie să stai bine în teren, să faci lucrurile bine. Când nu ne iese, nu dăm vina pe nimeni, nu ne iese ca echipă. Contează colectivul, atât ofensiv, cât și defensiv, chiar dacă fotbalul e făcut de anumite greșeli.  Cred că în a doua repriză nu a fost ofsaid la Borza, 100%. Dar nu o să stau acum să vorbesc și eu de greșeli de arbitraj, după ce toată România o face. Mergem înainte, trebuie să facem noi 2-0 prin Louis Munteanu, care a avut o ocazie enormă. Probabil din cauza oboselii a ratat, dar are merite și portarul, că a scos-o. Am luat apoi golul și așa s-a scris istoria meciului“, a arătat Gică Hagi.
 
„Vin alte meciuri, avem partide acasă“
  
Aflată în continuare pe primul loc, înainte de ultimele patru meciuri pe care le mai are de jucat, Farul evoluează în etapa viitoare pe teren propriu cu Rapid, sâmbătă, 6 mai, de la ora 21.30. „Am luat un punct și vedem ce se va întâmpla. Vin alte meciuri, avem partide acasă. Suntem acolo, ne luptăm, ceea ce e foarte important pentru noi. Băieții au făcut o muncă extraordinară. Toate lucrurile au fost bune, pentru că suntem pe primul loc. Ceilalți din spate se uită la noi și ar vrea ei să fie pe primul loc. Nu e ușor. Să sperăm că le vom face zile grele. Ne încărcăm pentru meciul care vine, suntem în luptă, suntem  acolo și e bine“, a mai spus Hagi. După meciul cu Rapid, Farul va mai juca, în ordine, cu Universitatea Craiova (în deplasare), FCSB (acasă) și CFR Cluj (în deplasare).   
   
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:

Farul Constanța, remiză în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. „Marinarii“, egalați în minutul 90! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii