Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța - Chindia Târgoviște Gheorghe Hagi - „Pentru a câștiga, trebuie să facem un meci complet“ (VIDEO)

ro

28 Jul, 2022 14:14 3331 Marime text
  • În clasament, Farul se află pe locul întâi, în timp ce Chindia ocupă poziția a 13-a.

În etapa a treia a Superligii, Farul Constanța joacă pe teren propriu contra Chindiei Târgoviște, vineri, 29 iulie, de la ora 21.30.

În clasament, Farul se află pe locul întâi, cu șase puncte și golaveraj 4-1, după ce a câștigat ambele meciuri jucate până acum, în timp ce Chindia ocupă poziția a 13-a, cu un punct.

Contra Chindiei am mereu mereu meciuri foarte grele, iar în sezonul trecut am pierdut. Acum sperăm să obținem victoria. Vrem să ne facem jocul nostru obișnuit, să conducem ostilitățile în teren. Sperăm să găsim soluțiile pentru a marca. Pentru a obține cele trei puncte, trebuie să facem un meci complet, pe ambele faze. Suntem optimiști că vom câștiga, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.  


În lotul Farului pentru această partidă nu au fost incluși Radu Boboc și Denis Alibec, care nu sunt la capacitate fizică maximă, în schimb Tudor Băluță și Romario Benzar fac parte din lot.

Gică Hagi a confirmat și că se poartă discuții pentru transferul atacantului Louis Munteanu, de la Fiorentina, tânărul jucător fiind format de Academia Hagi.

Au fost discuții, sunt discuții, transferul încă nu e pus la punct, dar, în mare, dacă lucrurile sunt normale, normal și el va veni, a menționat Hagi.   


Meciul Farul - Chindia a fost prefațat din partea clubului de pe litoral și de jucătorii Gabriel Torje și Constantin Grameni, ale căror declarații le urmăriți mai jos.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de CONSTANȚA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii