Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Ciprian Marica - „Cred că Gică Hagi ar trebui să fie prima opțiune a FRF pentru postul de selecționer“

ro

23 Jul, 2024 13:37 341 Marime text


Edward Iordănescu a anunțat că nu continuă în postul de selecționar al echipei naționale de fotbal a României.

În continuare, oficialii federali trebuie să desemneze o nouă persoană pentru banca tehnică a selecționatei tricolore.

Fostul mare fotbalist Ciprian Marica, în prezent acționar la FCV Farul Constanța, este de părere că prima opțiune a Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer ar trebui să fie Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța și acționar la FCV Farul.

Cred că Gică Hagi ar trebui să fie prima opțiune a Federației și sper să preia frăiele echipei naționale. Dacă nu acum, atunci când? A format și a lucrat cu mulți dintre actualii jucători, este un antrenor extrem de bun, știe să crească jucători și să formeze o echipă. Are performanțe deosebite pe banca tehnică, are maturitatea necesară, are toate calitățile. Rămâne de discutat, ținând cont și de statutul său de la Farul și ar trebui niște lucruri de pus la punct, a declarat Ciprian Marica, astăzi, 23 iulie 2024, la Digi 24.  


La conferința de presă a meciului Oțelul Galați – Farul 0-0, Gheorghe Hagi a vorbit și pe marginea faptului că selecționerul Edward Iordănescu nu va continua pe banca tehnică a echipei naționale a României.

„Anunțul lui Edward Iordănescu m-a surprins. În opinia mea, când ai succes, logic e să rămâi. Dar el știe cel mai bine, el decide, el are situația. Nu putem vorbi noi, din afară.  Viața e făcută din oportunități și decizii. El trebuie ascultat foarte mult ce zice, așa a simțit el“, a menționat Hagi.


Întrebat despre posibilitatea de a deveni el selecționerul României, managerul tehnic al Farului a menționat:

„Sunt la conferință pentru meciul Farului, vorbesc doar de Farul acum, vom vedea de mâine ce se va întâmpla. O să auziți, probabil“.  


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Farul Constanța

Citește și:


UPDATE. Anunț oficial
Edward Iordănescu nu va continua ca selecționer al echipei naționale a României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii