Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, eșec dramatic cu Petrolul. Golul victoriei, în minutul 90+3, după ce „marinarii“ reveniseră de la 0-2! (GALERIE FOTO)

ro

06 Aug, 2023 20:21 1622 Marime text

Farul Constanța, campioana României, a disputat astăzi, 6 august 2023, meciul din etapa a patra a Superligii, întâlnind în deplasare Petrolul Ploiești.

Partida a avut accente dramatice și s-a încheiat cu succesul gazdelor, scor 3-2 (0-0), cu golul victoriei marcat în prelungiri, după ce Farul revenise de la 0-2, pentru 2-2, în minutul 90!

Au înscris Jair (51), Gicu Grozav (68), Irobiso (90+3) / Mateus (72), Carnat (90).

Farul a pierdut primul meci din deplasare în acest sezon, 2-3 cu Petrolul Ploiești, dar în care ar fi meritat cel puțin un rezultat de egalitate. Farul a controlat partida în marea majoritate a timpului, și-a creat numeroase ocazii bune de a marca, dar din păcate a cedat în minutele de prelungire după ce revenise de la 0-2, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Au evoluat:

Petrolul (antrenor, Florin Pîrvu): Zima - Papp, Meijers, Ticu - Doua (88 Dumitriu), Hanca (79 Purtic), Seto, Tavares, Musi (84 Constantinescu) - Petrovic (79 Irobiso), Grozav (84 Gomes). Rezerve: Eșanu - Rădulescu, Jefferson, Răducan.

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Sîrbu (79 Dussaut), Larie, Boli, Kiki - Artean, Nedelcu (79 Băluță), Grameni (64 Carnat) - Vînă, Rivaldinho (79 Andronache), Sali (64 Mateus). Rezerve: Aioani - Queiros, N. Popescu, Vianna.
 
Farul este la a doua înfrângere consecutivă în Superligă, după 1-3 acasă cu Poli Iași, iar în clasamentul intermediar „marinarii“ ocupă locul cinci, cu șase puncte. În patru partide jucate până acum, campioana are două victorii și două înfrângeri, golaveraj 8-7.    

În week-end-ul viitor, Farul nu va juca în campionat, meciul cu UTA, de pe teren propriu, din etapa a cincea, urmând a fi reprogramat la o dată ulterioară, pentru ca echipa de pe litoral să poată pregăti cât mai bine meciul cu Flora Tallinn, din turul trei preliminar al Conference League. Confruntarea europeană se va juca la Ovidiu, joi, 10 august, de la ora 20.30.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Farul Constanța a reunit „perechea magică“
Hagi - „Echipa nu e doar Alibec și Budescu, dar cu ei vom fi mai puternici“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii