Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța încearcă să se întărească în atac Hagi - „E clar că Denis Alibec e una dintre soluții“

ro

27 Jul, 2024 15:02 585 Marime text
Denis Alibec. Sursa foto: Farul Constanța 
Farul Constanța e singura echipă din Superligă care nu a reușit să marcheze în cele două etape scurse din ediția 2024/2025 a Superligii.
 
Însă, și în 0-1 cu Unirea Slobozia și, mai ales, în 0-0 cu Oțelul Galați, „marinarii“ și-au creat destule ocazii, dar nu au avut precizie la finalizare, în jocul de atac al Farului observându-se pregnant lipsa unui număr 9.
 

În față avem probleme de efectiv. Încercăm, să vedem. Îl așteptăm pe Denis (n.r. Alibec), să vedem ce gând are. E clar că el e una dintre soluții, dacă nu găsește un angajament în străinătate. Așa am înțeles de la el. Trebuie să ne mișcăm, să ne mai întărim în atac, să găsim ceva. Încercăm să vedem ce avem și în casă, pentru că am ieșit campionii României. Avem un vârf, Cocoș, care are calități, e foarte inteligent și îi place golul. Probabil încă nu e pregătit de nivelul primei divizii, dar suntem acolo și încercăm. Mai avem altul de 2008, îl avem pe Doicaru, pe Avramescu (2008). Stați liniștiți, că ceva o să scoatem, dar e nevoie de timp. Cu copiii trebuie să lucrezi în timp, nu de azi pe mâine. Așa îl avem pe Iancu vârf, un om care știe golul și îl simte. Sperăm ca de data asta să marcheze. Iar ce vine din spate vom vedea. Mijlocași avem, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.   

 
Citește și:

Gheorghe Hagi a spus când va anunța decizia în privința postului de selecționer al României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii