Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Ionuț Cojocaru - „Meciul cu Unirea Slobozia a trecut, acum ne uităm spre disputa de la Galați și sperăm să câștigăm“

ro

19 Jul, 2024 17:00 274 Marime text
 
 
  • Confruntarea dn runda a doua, Oțelul Galați - Farul Constanța, se va disputa luni, 22 iulie 2024, de la ora 22.00, închizând etapa.
 
Farul Constanța nu a avut parte de un debut reușit în ediia 2024/2025 a Superligii, cedând pe teren propriu cu nou promovara Unirea Slobozia (scor 0-1), iar „marinarii“ vor să se revanșeze în următoarea partidă, de la Galați.
 
Confruntarea dn runda a doua, Oțelul Galați - Farul Constanța, se va disputa luni, 22 iulie 2024, de la ora 22.00, închizând etapa. Dacă, la debutul în noua stagiune, echipa de pe litoral a pierdut în propriul fief, Oțelul Galați a înregistrat o victorie în deplasare, 3-2 cu FC Botoșani. 
    
„Suporterii ne susțin necondiționat“
 
În meciul cu Unirea Slobozia, atacantul farist Ionuț Cojocaru a fost titular, jucând până în minutul 75, când a fost înlocuit cu Doicaru. „După perioada de pregătire, ne simțim foarte bine. E adevărat că am pierdut cu Unirea Slobozia, dar au fost primul meci și prima etapă. A trecut însă, iar acum ne uităm spre următorul meci, cu Oțelul Galați, și sperăm să câștigăm acolo. În ciuda înfrângerii din mecul de debut, suporterii au fost alături de noi, ne susțin necondiționat la fiecare partidă și îi așteptăm și la următoarele întâlniri“, a spus Ionuț Cojocaru, la Farul TV.     
 
„Voi da totul pentru culori“
 
Săptămâna aceasta, Farul a anunțat că atât Ionuț Cojocaru, cât și Gabriel Dănuleasă (apărător), doi dintre cei mai promițători jucători ai echipei (ambii născuți în 2003 și crescuți și formați la Academia Gheorghe Hagi), au semnat noi contracte cu clubul de pe litoral, angajamentele fiind prelungite până în vara anului 2028.
„Nu a fost greu să iau decizia de a-mi prelungi contractul. Mă bucur pentru încrederea clubului. Voi da totul pentru culori. Am debutat anul trecut, iar acum am satisfacția că joc din ce în ce mai mult. Îmi doresc să fiu sănătos și să-mi ajut echipa în continuare“, a menționat Ionuț Cojocaru, potrivit sursei citate.
 
„Mister ne dă încredere tot timpul“
 


Gabriel Dănuleasă a debutat în Liga 1, în tricoul Farului, în urmă cu trei ani
, pe 18 iulie 2021, în meciul UTA - Farul 0-0, din prima etapă a ediției de campionat 2021/2022.

„Suntem fericiți pentru prelungirea contractelor, înseamnă că Mister are încredere în noi și sperăm să-i demonstrăm aceasta. Îmi pare rău că am jucat mai puțin de la debutul meu, dar sper să o fac mai mult de acum înainte. Mă pregătesc bine. Mister ne dă încredere tot timpul, inclusiv tinerilor jucători, și ne dorim să câștigăm fiecare meci. Academia Hagi oferă toate condițiile, e normal să fie declarată cea mai bună din țară pentru al șaselea an la rând. Din păcate, la debutul în noul sezon al Superligii, am pierdut, și ne dorim să luăm toate punctele la Galați și să jucăm din ce în ce mai bine“, a spus și Gabriel Dănuleasă.       
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:

Farul Constanța
Jucătorii Ionuț Cojocaru și Gabriel Dănuleasă și-au prelungit contractele
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii