Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Mihai Popescu - „Ne-am mutat în casă nouă și sperăm să ne priască. Vrem să începem campionatul în forță“

ro

17 Jun, 2024 17:00 1959 Marime text
 
 
  • Farul Constanța susține primul meci amical din perioada de pregătire pe 21 iunie 2024, cu CernoMore Varna (locul 3 în Bulgaria).
 
Fotbaliștii de la Farul Constanța se pregătesc pentru sezonul 2024/2025 la baza proprie - complexul sportiv al Academiei Hagi, de la Ovidiu, acolo unde beneficiază de toate facilitățile, având la dispoziție și hotelul pentru cantonament, nou deschis.
 
În lotul aflat sub comanda managerului tehnic Gheorghe Hagi și a staff-ului său, se află și mai mulți jucători reveniți după împrumuturi în sezonul trecut, precum si juniori din cadrul Academiei Hagi. Sezonul 2024-2025 va debuta în weekend-ul 12 - 14 iulie 2024.
 
„Ne-am încărcat bateriile“
 
„Am dat drumul la treabă și pregătim următorul sezon. În vacanță, am avut parte de odihnă, de puțină deconectare, m-am văzut cu prietenii și familia. Ne-am încărcat bateriile și sperăm să avem un sezon bun. Vrem să facem o pregătire bună și să începem campionatul în forță, pregătiți pentru primele meciuri. Vom vedea ce obiective ne vom propune și sperăm să ni le atingem. Ne bucurăm că s-a finalizat construcția hotelului de la baza noastră. Ne-am mutat în casă nouă, cum se zice, și sperăm să ne priască. Vom încerca să ne acomodăm cât mai repede cu ce e nou și sperăm să ne prindă bine“, a declarat fundașul Mihai Popescu, la Farul TV.
 
„Sperăm să construim o echipă frumoasă“
 
Apărătorul echipei constănțene așteaptă și meciurile amicale. „Mister a adus o mulțime de copii în lotul mare, ne bucurăm că sunt printre noi și încercăm să-i ajutăm cât de mult putem. Sperăm ca și ei să ne ajute cu tinerețea lor, iar împreună să facem un cantonament bun și să construim o echipă frumoasă. Așteptăm și meciurile amicale. Antrenamentele sunt grele și ne pun la încercare, iar la teste punem în practică ce lucrăm. Sperăm să ne iasă și amicalele și să scoatem rezultate pozitive. Pe plan personal, îmi doresc să joc cât mai mult, să fiu sănătos, să nu am accidentări. Sper să îndeplinim obiectivele echipei, mergând înainte cu putere“, a mai spus Mihai Popescu, potrivit sursei citate.
         
Primele amicale
 
Primele meciuri amicale confirmate ale Farului sunt următoarele: pe 21 iunie - cu CernoMore Varna (locul 3 în Bulgaria), pe 26 iunie - cu Zimbru Chișinău (locul 3 în Moldova), pe 29 iunie și pe 2 iulie, cu Petrocub Hîncești (campioana Moldovei). Toate partidele vor avea loc la Baza Sportivă a Academiei Hagi.
 
„Vrem să câștigăm meci de meci“
 
„Am început pregătirea cu gânduri pozitive, pornim la un drum lung și, sper, frumos. De noi ține să-l facem așa și să ne îndeplinim obiectivele. Ne dorim să ne calificăm din nou în play-off. Vrem să câștigăm meci de meci, cu acest obiectiv începem fiecare zi. Asta ne transmite și Mister, cu asta suntem învățați. Jucăm doar la victorie. Vacanța a fost binemeritată și ne-am reîncărcat cu energie. Pauza ne-a ajutat să ne liniștim, și mental, și fizic. Facem cantonament acasă, s-a deschis baza. Suntem cu toții aici și ne este mai ușor să ne pregătim. În lotul actual, cred că sunt mai mulți jucători tineri decât experimentați, dar asta s-a întâmplat în fiecare an. Noi ne punem baza pe tineri. Așa am fost și eu. Tinerii noștri sunt talentați, mi-au plăcut la pregătire. Antrenamentele sunt mai multe și mai grele ca în perioada competițională, dar așteptăm cu nerăbdare și meciurile. Și noul sezon va fi dificil, toate echipele se întăresc. Cred că va fi o stagiune frumoasă și de urmărit“, a menționat și portarul Alexandru Buzbuchi, un alt jucător experimentat al Farului.
  
Veniri și plecări
 
Din lotul cu care s-a încheiat sezonul trecut nu mai fac parte Louis Munteanu (revenit la Fiorentina după împrumut), David Kiki, Tudor Băluță și Kevin Boli (contracte încheiate), Ronaldo Deaconu, Amine Benchaib și Damien Dussaut. Până acum, au fopst anunțate două achiziții: atacantul Gabriel Iancu și fundașul Mihai Bălașa.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Fundașul Mihai Bălașa este noul jucător al echipei FC Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii