Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța s-a despărțit și de mijlocașul Tudor Băluță. Mesajul jucătorului

ro

04 Jun, 2024 19:45 1963 Marime text


Începând de astăzi, 4 iunie 2024, mijlocașul Tudor Băluță nu mai este jucătorul Farului Constanța, după ce contractul său a expirat.

Produs al Academiei Hagi, Tudor Băluță a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Farului în ultimii doi ani, contribuind decisiv la succesul din sezonul 2022-2023, în care echipa noastră a devenit campioana României. Mulțumim, Tudor, pentru toate momentele speciale și îți dorim mult succes mai departe!, este mesajul echioei de pe litoral.


În ultimii doi ani în tricoul alb-albastru, Tudor Băluță a evoluat în 52 de partide, a marcat opt goluri și a oferit șapte pase decisive.

În ultima perioadă, Farul a anunțat despărțirea de mai mulți jucători, pe lângă Tudor Băluță nemaifiind jucătorii grupării de la malul mării nici fotbaliști precum Constantin Budescu, David Kiki sau Ronaldo Deaconu, în vreme ce împrumutul lui Louis Muneanu de la Fiorentina s-a încheiat.

La despărțire, Tudor Băluță a postat un mesaj special.  

Dragi faristi,

A sosit momentul sa imi iau ramas bun.

Am petrecut doi ani minunati alaturi de voi, doi ani in care mi-ati oferit atat mie, cat si colegilor mei, iubire, incredere, respect si sper ca prin evolutiile mele sa va fi rasplatit aceasta sustinere continua.

Imi pare rau ca in acest sezon nu am putut contribui mai mult, nu am putut ajuta echipa atat cat mi-as fi dorit, insa uneori in fotbal, cat si in viata, trecem prin momente dificile pentru a deveni mai puternici.

Plec totusi cu mandria si recunostinta de a fi castigat primul titlu din istoria Farului! Un moment pe care il voi pretui intotdeauna. Meciul ce ne-a facut victoriosi, ridicarea trofeului si sarbatoarea din Piata Ovidiu alaturi de voi sunt si vor fi mereu amintiri de neuitat!



Inchei prin a va multumi voua, domnului Hagi, intreg staff-ului tehnic, medical, tuturor angajatilor clubului si bazei si, nu in ultimul rand, colegilor mei, de la primul pana la ultimul alaturi de care am avut placerea de a juca in acesti doi ani!

Asa cum am mai spus-o, Constanta a fost, este si va fi intotdeauna o a doua mea casa!

Va multumesc din suflet!

Al vostru,

Tudor Baluta, a menționat jucătorul.  

 
Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Farul Constanța
Tudor Băluță și-a fixat cel mai important obiectiv al anului. „Sperăm să avem multe momente de bucurie împreună“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii