Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța - Universitatea Cluj Episodul doi al duelului dintre campioană și vicecampioană. Intrare liberă la meciul de la Ovidiu (VIDEO)

ro

10 Oct, 2024 17:00 353 Marime text
  • Jucătoarele de pe litoral sunt neînvinse în primele șapte meciuri din campionat, având șase victorii și un egal. 
 
Echipa feminină de fotbal Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, întâlnește pentru a doua oară în sezonul 2024/2025 al Superligii vicecampioana Universitatea Cluj, meciul fiind programat, în etapa a opta, duminică, 13 octombrie 2024, de la ora 13.00, pe terenul 2 sintetic din Complexul Sportiv al Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 
Intrare spectatorilor este liberă. Cele două formații s-au duelat întâi pe terenul Universității, la debutul noii stagiuni, iar Farul a câștigat atunci, în etapa întâi, cu 2-0 (Tabur 9, Iordăchiuși 90+4). Jucătoarele de pe litoral sunt neînvinse în primele șapte meciuri din campionat, având șase victorii și un egal, golaveraj 32-2, iar, cu 19 puncte, Farul ocupă primul loc în clasament, la două lungimi de a doua clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc, care și-a păstrat și ea invincibilitatea până acum. De cealaltă parte, U Cluj e a treia în clasament, cu 16 puncte, după cinci victorii, un egal și o înfrângere, golaveraj 32-7.   
 
„Ne pregătim foarte bine pentru derby“
 
„Cred că ne-am descurcat destul de bine până acum, așteptăm să înceapă și returul și sper să avem rezultate și mai bune ca în prima parte. Cred că Csikszereda și Universitatea Cluj sunt echipele care se bat la campionat cu noi. Ne pregătim foarte bine pentru derby-ul cu echipa clujeană și sperăm să câștigăm, menținând cele trei puncte pe litoral. În tur, am câștigat cu 2-0, chiar dacă am făcut un meci slab. Acum avem un avantaj că jucăm acasă și sperăm ca evoluția noastră să atingă un nivel mai înalt“, a declarat la Farul TV Ana Maria Stanciu, fotbalistă la Farul Constanța.
 
8-1, cel mai categoric scor
 
Clasamentul arată astfel: 1. Farul Constanța - 19p, 2. Csikszereda Miercurea Ciuc - 17p, 3. Universitatea Cluj - 16p, 4. Gloria 2018 Bistrița - Năsăud - 12p, 5. Olimpia Gherla - 9p, 6. Vasas Femina - 6p, 7. FC Hermannstadt - 1p, 8. Unirea Alba Iulia - 1p.  
 
Farul a realizat cele șase victorii în meciurile cu Universitatea Cluj (2-0 în deplasare), Vasas Femina (7-0 acasă), FC Hermannstadt (6-1 în deplasare), Gloria 2018 Bistrița - Năsăud (3-0 acasă), Unirea Alba Iulia (6-0 în deplasare) și Olimpia Gherla (8-1 în deplasare), iar egalul a venit în partida cu Csikszereda Miercurea Ciuc (0-0 la Ovidiu).
 
„Tratăm fiecare meci cu seriozitate“        
 
După această partidă, Raluca Simes, antrenoarea Farului, a spus: „N-a fost ziua noastră bună, dar și așa eu cred că am dominat meciul. Din păcate, nu am putut câștiga, dar e bine că am obținut și un punct. Am avut mai multe ocazii, acolo e vorba de luciditate și concentrare, acolo se face diferența. Vom încerca să punem la punct aceste aspecte. Vom analiza ce am făcut bine sau mai puțin bine, și jucătoarele, și noi, ca staff tehnic, și vom trage o concluzie. Trebuie să ne ridicăm la nivelul nostru. Am pus accent pe continuitate, ceea ce n-am avut azi. Tratăm fiecare meci cu seriozitate, încercând să acumulăm cât mai multe puncte“.    

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie cu 8-1 în Superligă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii