Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, victorie mare cu CFR Cluj Hagi - „N-am cum să ascund fericirea! Mergem înainte, cu visul nostru“

ro

23 Apr, 2023 00:04 3858 Marime text


Farul Constanța a înregistrat o nouă victorie importantă în Superligă, în bătălia pentru câștigarea campionatului, 1-0 acasă cu CFR Cluj, campioana României.

S-au duelat primele două clasate, iar, în urma succesului, „marinarii“ s-au distanțat la patru puncte de formația clujeană, cu cinci etape rămase de jucat din campionat.

N-am cum să ascund fericirea. Veneam după o înfrângere și am reacționat foarte bine contra cred eu a celei mai experimentate echipe din campionat, din toate punctele de vedere. Era un meci acasă și era important să jucăm iar foarte bine, cum am făcut-o în ultimele meciuri pe teren propriu. Publicul a fost iar fantastic. Creștem în fiecare zi, atât noi, cât și fanii. Se naște ceva bun la Constanța. Cred că am făcut un meci mare, contra unei echipe mult mai verticale decât toate celelalte, știe să verticalizeze, e foarte puternică pe contraatac. Mergem înainte, cu visul nostru, de a încerca să fim cei mai buni. Vom vedea unde vom ajunge. În continuare, avem meciuri grele, în care va trebui să dovedim ca și până acum. Putem fi o echipă importantă a campionatului. Jucătorii cred că sunt foarte buni, ceea ce e foarte important, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.   


Citește și:

LIVE TEXT
Cine e pe primul loc? Farul e! „Marinarii“ au învins campioana CFR Cluj și s-au distanțat la patru puncte de ea (GALERIE FOTO + VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii